Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maya Rotari pregătește la Campionatele Naționale primul turneu ITF din carieră

Publicat:
Maya Rotari pregătește la Campionatele Naționale primul turneu ITF din carieră

 Zilele acestea, la baza sportiva a Academiei de Tenis", din , se desfașoara Campionatele Naționale Outdoor pentru 18. Printre participanți se afla și suceveanca , in varsta de doar 15 ani, care a trecut cu brio cele doua runde de ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Urmatoarele etape ale razboiului au fost aprobate". Israelul anunța "noi lovituri dure" contra Hamas zilele urmatoare

07:45, 22.04.2024 - Israelul, care sarbatoreste luni inceputul Pastelui evreiesc, se pregateste sa intensifice presiunea militara in Fasia Gaza, unde armata sa spune ca pregateste "urmatoarele etape ale razboiului" impotriva Hamas.

Garbine Muguruza iși anunța retragerea din tenis: „A fost o cariera lunga si de succes“

18:45, 20.04.2024 - Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, fosta nr. 1 WTA, a anuntat sambata ca pune punct activitatii competitionale, dupa o perioada de mai bine de un an in care nu a mai evoluat in turnee.

Ziua Jandarmeriei Romane 2024, in Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

17:20, 28.03.2024 - Ziua Jandarmeriei Romane 2024, in Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Ziua Jandarmeriei Romane 2024, in Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane in Alba Iulia. Jandarmii…

TURNEU DE TENIS Sorana Cirstea pierde in optimi la Miami

08:51, 27.03.2024 - Sorana Carstea, cap de serie nr. 22 la Miami Open, a fost eliminate in optimile de finala ale acestui turneu care face parte do categoria WTA 1000. The post TURNEU DE TENIS Sorana Cirstea pierde in optimi la Miami first appeared on Informatia Zilei .

Simona Halep a plecat la Miami Open, primul turneu dupa un an de la suspendare. Jucatoarea de tenis are emoții mari: ”Nu știu ce o sa fie”

09:45, 11.03.2024 - Urmeaza cea mai importanta perioada din viața Simonei Halep! Jucatoarea de tenis a pornit inspre Miami Open, primul turneu dupa un an de pauza, in care a fost suspendata! Simona Halep a așteptat cu nerabdare sa se intoarca pe teren, astfel ca are emoții uriașe. Iata primele declarații!

Halep, la cea mai mare victorie din cariera: cum a fost posibil sa revina in tenis dupa o suspendare de 4 ani ANALIZA

06:55, 06.03.2024 - Cand cariera romancei parea ca și incheiata a venit o decizie spectaculoasa de la Lausanne. Care insa arata cum același dosar poate fi analizat in doua feluri diferite de niște instanțe sportive de mare anvergura.

Cand ar putea reveni Simona Halep pe terenul de tenis: este un turneu extrem de important

18:01, 05.03.2024 - Tribunalul de Arbitraj Sportiv a emis decizia oficiala in cazul Simonei Halep, iar suspendarea sportivei se reduce la doar 9 luni, termen care curge de la data de 7 octombrie 2022. Ca urmare a deciziei TAS, Simona Halep poate reveni in circuitul profesionist de tenis, pentru ca a depașit cu mult cele…

„Mașina de ași” și-a anunțat oficial retragerea din tenis: „Am avut o cariera foarte satisfacatoare, neortodoxa și lunga”

13:40, 21.02.2024 - La peste doi ani distanța de la ultimul meci disputat in circuitul ATP, croatul Ivo Karlovic, care va implini 45 de ani pe 28 februarie), și-a anunțat oficial retragerea din tenis. „Uriașul” de 2,11 metri, Ivo Karlovic, este cel mai inalt jucator din istorie care a ajuns in Top 15 ATP. Croatul a ocupat…


Ce parere ai despre aceasta stire?