Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TURNEU DE TENIS Sorana Cîrstea pierde în optimi la Miami

Publicat:
TURNEU DE TENIS Sorana Cîrstea pierde în optimi la Miami

, cap de serie nr. 22 la , a fost eliminate in optimile de finala ale acestui turneu care face parte do categoria WTA 1000. The post TURNEU DE TENIS pierde in optimi la Miami first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

TENIS Sorana eliminata in primul tur la Stuttgart

16:05, 17.04.2024 - Sorana Carstea a suferit un eșec usturator in primul tur la turneul de la Stuttgart (WTAA 500),... The post TENIS Sorana eliminata in primul tur la Stuttgart first appeared on Informatia Zilei .

SORANA CIRSTEA IȘI VA PIERDE LOCUL IN TOP 25 MONDIAL

06:20, 28.03.2024 - Sorana Cirstea (33 ani, 24 WTA) a fost eliminata in optimile turneului de la Miami Open 2024, dupa meciul cu Danielle Collins (30 de ani, 53 WTA). Romanca a pierdut in doua seturi, 3-6, 2-6. Jucatoarea noastra s-a evidentiat doar la capitolul estetic, lovituri de generic, dar sporadice. Spectatorii…

Sorana Cirstea, calificare spectaculoasa in optimile de la Miami Open

19:00, 24.03.2024 - Sorana Cirstea (33 de ani, locul 24 WTA) a reușit o victorie impresionanta in turul 3 al turneului WTA de la Miami, invingand-o pe Daria Kasatkina (26 de ani, locul 11 WTA) in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-2.

TENIS Simona Halep revine in tenis la Miami Open

08:05, 19.03.2024 - Dupa o pauza lunga , Simona Halep revine in forța pe terenul de tenis, pregatita sa iși faca simțita prezența la Miami Open. The post TENIS Simona Halep revine in tenis la Miami Open first appeared on Informatia Zilei .

Simona Halep a plecat la Miami Open, primul turneu dupa un an de la suspendare. Jucatoarea de tenis are emoții mari: ”Nu știu ce o sa fie”

09:45, 11.03.2024 - Urmeaza cea mai importanta perioada din viața Simonei Halep! Jucatoarea de tenis a pornit inspre Miami Open, primul turneu dupa un an de pauza, in care a fost suspendata! Simona Halep a așteptat cu nerabdare sa se intoarca pe teren, astfel ca are emoții uriașe. Iata primele declarații!

Simona Halep a facut anunțul mult așteptat. Cand și unde se va intoarce pe terenul de tenis

16:21, 08.03.2024 - Simona Halep a anuntat, joi seara, ca va participa la turneul Miami Open, dupa ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la patru ani la noua luni.“Sunt incantata sa va anunt pe toti ca voi reveni in circuitul WTA peste doua saptamani, la Miami Open! Multumesc turneului pentru ca mi-a oferit aceasta…

WTA a confirmat ca Simona Halep poate reveni imediat in circuit. Primul turneu ar fi Miami Open, care incepe pe 19 martie

10:30, 06.03.2024 - Asociatia Jucatoarelor de Tenis (WTA) a confirmat marti seara ca romanca Simona Halep poate reveni imediat in circuitul profesionist, dupa ce suspendarea sa de patru ani a fost redusa la noua luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.”Halep, eligibila sa isi reia cariera cu efect imediat”,…

TURNEU DE TENIS Sorana s-a calificat in optimi la Dubai

15:05, 21.02.2024 - Sorana Cirstea va fi prezenta in optimile de finala alte turneului WTA Dubai, dupa succesul obținut in fața rusoaicei Veronika Kudermetova. The post TURNEU DE TENIS Sorana s-a calificat in optimi la Dubai first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?