Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Larisa Drăgulescu S-A LOGODIT. Ce cadou a primit fosta nevastă a lui Marian Drăgulescu FOTO

Publicat:

s-a logodit cu barbatul alaturi de care vrea sa-si refaca viata.

, aproape GOALA intr-o revista pentru barbati FOTO

Iubitul ei a cerut-o de sotie in Austria, iar ea a spus un "Da!" foarte hotarat. Extrem de emoționata, a postat imagini cu inelul de diamant pe care l-a primit de la iubitul ei.

și au divorțat in urma cu aproape 10 ani. Cei doi au impreuna doi copii.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Nevasta unui mare campion al Romaniei a recunoscut acum ca s-a prostituat pentru sume mari de bani!

20:45, 22.04.2024 - Fosta soție a lui Marian Dragulescu a recunoscut ca s-a prostituat ani la rand dupa ce s-a desparțit de sportiv. Ba mai mult, ar fi caștigat sute de mii de euro de pe urma clienților sai!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE FARA PERDEA ALE LARISEI DRAGULESCU!

Beniamin, iubitul Danei Roba, surpriza emoționanta pentru make-up artista! Ce cadou i-a trimis la salonul ei de infrumusețare: „Ești in viața mea...” / FOTO

14:01, 27.03.2024 - Beniamin, iubitul Danei Roba, a facut o surpriza emoționanta pentru make-up artista! Barbatul i-a trimis un cadou la salonul ei de infrumusețare. Iata cum a surprins-o partenerul ei de viața pe vedeta!

Vulpița Veronica, intr-o fusta extrem de scurta din piele. Cum s-a lasat pozata fosta partenera a lui Viorel Stegaru, in mașina

15:20, 26.03.2024 - Vulpița Veronica a facut senzație in mediul online dupa ce a publicat o imagine incendiara. Fosta partenera a lui Viorel Stegaru s-a lasat pozata intr-o fusta extrem de scurta din piele, intr-o mașina.

Cum a reacționat Ilinca Vandici atunci cand a primit propunerea de a prezenta emisiunea alaturi de Teo Trandafir. „Nu m-am gandit niciodata”

13:15, 24.03.2024 - Ilinca Vandici și Teo Trandafir au avut in ultimul an o pauza de pe micul ecran, iar din 11 martie cele doua modereaza emisiunea ”Follow us!”, de luni pana joi la Kanal D2. Ilinca a vorbit despre acest proiect, dar și despre cum a primit propunerea de a colabora cu Teo.„Imi era dor. Au fost cateva luni…

Un fost fotbalist și model și-a primit condamnarea dupa ce a omorat-o salbatic pe fosta sa iubita cu ciocanul!

17:45, 13.02.2024 - Giovanni Padovani (28 de ani), ce a evoluat ultima oara in 2022 in Serie D, pentru Sancataldese, iși va trai restul zilelor in inchisoare, dupa ce a ucis-o intr-un mod barbar pe Alessandra Matteuzzi (56 de ani)! A lovit-o salbatic cu ciocanul și pumnii, apoi cu bata de baseball și banca din gradina!.…

Cadou de desparțire. Ce a primit o tanara in dar dupa ce s-a desparțit de iubitul ei dupa 7 ani de relație

16:21, 29.01.2024 - Dupa o relație de șapte ani, o tanara s-a decis sa se desparta de iubitul ei, iar ce a urmat a uimit-o complet. Ce i-a oferit barbatul drept cadou de desparțire a lasat-o pe Rachel fara cuvinte. Iata ideea la care s-a gandit barbatul.


Ce parere ai despre aceasta stire?