Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian si-a dublat dimensiunea bustului. Cum arata acum decolteul impresionant al vedetei

Publicat:

Schimbarile pe care sarcina le-a produs asupra corpului lui sunt din ce in ce mai vizibile. Vedeta, care asteapta cel de-al doilea copil - un baietel - se mandreste cu un decolteu de o dimensiune impresionanta.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Oana Roman implinește 48 de ani! Este prima aniversare a vedetei in lipsa mamei sale: ”Aștept un an...”

11:35, 13.04.2024 - Zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc! Oana Roman implinește, astazi, 48 de ani! Vedeta este inconjurata de cele mai dragi persoane din viața ei. Chiar daca este prima aniversare in lipsa mamei sale, Mioara Roman, ii simte prezența spirituala din Cer. Iata cum sarbatorește Oana Roman astazi.

Kim Kardashian, data in judecata de compania celebrului Donald Judd! Vedeta a fost acuzata ca ar fi mințit cand și-a prezentat mobila din casa

20:50, 27.03.2024 - Kim Kardashian are probleme grave! Compania regretatului Donald Judd a anunțat ca o va da in judecata pe celebra vedeta, dupa ce ar fi mințit cu privire la mobila pe care o are in casa. Declarațiile ei ar fi afectat imaginea companiei. Iata ce s-a intamplat.

Viviana Sposub, apariție indrazneața in public. Rochița vedetei a lasat la vedere bustul generos

19:35, 27.03.2024 - Viviana Sposub este una dintre cele mai frumoase romance. Vedeta surprinde mereu cu aparițiile ei indraznețe pe rețelele de socializare, iar in ultima ei postare nu s-a lasat mai prejos. Viviana Sposub, ședința foto la inceput de primavara Viviana este o apariție extrem de placuta in lumea showbiz-ului.…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Star Matinal. Adriana Bahmuțeanu, terorizata de primul soț. Barbatul i-a pus pistolul la tampla vedetei: „Preferam sa mor” / VIDEO

13:51, 23.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a gasit puterea și a vorbit despre momentele in care a fost traumatizata de primul ei soț. Vedeta susține ca barbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a pus pistolul la tampla. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar din cauza relației toxice pe care a avut-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?