Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundaţii catastrofice în Thailanda. Cel puţin 32 de morţi

Publicat:

32 de persoane au murit pana acum in urma inundatiilor, a anuntat sambata ministerul care se ocupa de gestionarea catastrofelor. 

Doua evenimente meteorologice sunt la originea acestor inundatii, furtuna Podul, precum si o depresiune tropicala care s-a format deasupra medidionale, numita Kajiki, a precizat aceeasi sursa. 

Aceste ploi torentiale au provocat inundatii precum si alunecari de noroi. Locuitorii au fost obligati sa fuga din locuintele lui in barci sau in plute improvizate. 

Publicatiile din , cea mai afectata provincie, au aratat…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gandaci in podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii cladirii, disperați: ”Nu facem fața”

18:05, 20.04.2024 - FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gandaci in podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii cladirii, disperați: ”Nu facem fața” Locuitorii unui bloc din Alba Iulia se confrunta cu o invazie de gandaci care au ocupat podul imobilului. Oamenii spun ca au incercat sa scape de ei cu ajutorul unor soluții, dar este…

VIDEO. Cel putin un mort, in urma ploilor abundente din Emiratele Arabe Unite. Romani, blocați pe aeroportul din Dubai

18:46, 17.04.2024 - Doua grupuri de cetateni romani, ale caror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul International Dubai, in contextul fenomenelor meteorologice extreme care afecteaza teritoriul Emiratelor Arabe Unite. ”In contextul fenomenelor meteorologice extreme care afecteaza teritoriul Emiratelor…

'Putin va ataca un stat NATO. Va dau in scris'. Avertismentul unui cunoscut istoric roman

00:01, 15.04.2024 - Putin va ataca un stat membru NATO, avertizeaza istoricul Armand Goșu, expert in istoria politica a Rusiei. Singurele necunoscute sunt, in opinia lui, cand și cum o va face.“(Putin) va ataca un stat NATO, absolut. Va ataca hibrid. Foarte simplu.

Rusia – Ucraina, ziua 750. Ucraina ar planui sa distruga podul Crimeei

12:30, 04.04.2024 - Ucraina ar planui sa distruga podul Crimeei, pod pe care Rusia l-a construit intre zona ei continentala și peninsula Crimeea, dupa ce a ocupat aceasta regiune a Ucrainei. Pentru Rusia, podul are valoare strategica dar și simbolica, astfel ca mai este numit “podul lui Putin”. Ucraina ar dori sa distruga…

Kremlinul a instruit presa de stat sa sublinieze posibile „urme ucrainene” in informațiile despre atacul terorist de la sala Crocus. Putin: partea ucraineana „pregatea o fereastra”

15:05, 23.03.2024 - Publicațiile ruse loiale au primit instrucțiuni de la Administrația Prezidențiala Rusa pentru a sublinia posibile „urme ucrainene” in informațiile pe care le dau publicitații despre atacul terorist din sala de spectacole Crocus de langa Moscova.

Alegeri in Rusia - Alegatori reținuți pentru ca au scris pe buletinele de vot: 'Putin este un ucigas nenorocit'

20:01, 16.03.2024 - La secțiile de votare din Moscova și din regiunea Moscova, unii cetateni care au venit sa voteze la alegerile prezidențiale au fost reținuți pentru inscripțiile de pe buletinele de vot, noteaza Meduza. In districtul Ramenk din Moscova, relateaza RusNews, un alegator a fost reținut la secția de votare…

Cinism extrem. Dupa ce le-au distrus complet orașul, rușii ii invita pe localnicii din Avdiivka sa-l voteze pe Putin

13:25, 12.03.2024 - Locuitorii din orașul Avdiivka vor putea vota la alegerile prezidențiale din Rusia, a anunțat marți, liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin, la postul de televiziune Russia 24, relateaza agenția de stat rusa RIA.

Cum iși surprinde Radu Valcan soția, de la mii de kilometri distanța. „Mi-a trimis Adela poza asta. Probabil și-a dorit sa ma fiarba puțin”

12:11, 11.03.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu sunt casatoriți din 2015 și au impreuna trei baieți. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz, iar casnicia lor este exact așa cum au visat. In aceasta perioada, Radu este plecat departe de familie, pentru a filma un nou sezon al emisiunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?