Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INEDIT! A fost lansat Pillo Health, un automat care te ajută să-ţi iei pastilele la timp

Publicat:

Daca aveti de luat medicamente in fiecare zi, cu siguranta vi se intampla sa uitati de vreo pastila sau sa o luati cu intarziere.

Ei bine acum exista Pillo, automatul pentru pastile care nu greseste niciodata doza si comanda in avans provizii de leacuri.

Echipat cu tehnologii pentru recunoastere faciala si functie de invatare, ia rolul unui asistent personal in sprijinul sanatatii intregii familii, eliberand medicamente la cerere si reamintind despre cele care trebuie luate la ore fixe, dupa reteta prescrisa de medic.

Citeste continuarea pe canal3.md

Share

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Consumul de iaurt ar putea ajuta la prevenirea unei boli grave. „Dulceața o puteți ajusta dupa bunul plac adaugand puțina miere sau fructe”

09:10, 08.05.2024 - Consumul de iaurt in mod regulat, cel puțin trei porții pe saptamana, poate reduce riscul de apariție a diabetului de tip 2, boala care afecteaza 462 de milioane de oameni din intreaga lume, afirma Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA).

Drumeție in satul Ineleț. Puteți ajuta varstnicii cu medicamente și alimente

12:35, 06.05.2024 - ONG-ul Help Trend din Timișoara organizeaza o drumeție prin care doresc sa duca ajutoare batranilor din satul Ineleț. Pentru ca este vorba de o localitate izolata, este foarte greu pentru localnicii in varsta sa se deplaseze dupa cele necesare. Cei care doresc sa participe vor duce alimente și medicamente.

Cum poți scapa de boli fara a lua medicamente. Ce spun specialiștii: „O cale cat mai naturala”

12:51, 21.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum poți scapa de boli fara a lua medicamente. Pastilele nu sunt intotdeauna soluția, mai ales daca exista probleme de sanatate mai ușoare. Iata ce spun specialiștii!

Pastilele pentru contraceptie cresc riscul apariției unor tumori. Concluziile unui studiu observațional pe 18.000 de femei

01:40, 29.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii, conform News.ro. Potrivit The Guardian, oamenii de…

Cum scapi de durerea de spate fara vizite la medic sau medicamente

11:55, 01.03.2024 - Marea majoritate a populației se confrunta cu dureri de spate de intensitați variate, catalogate ca fiind normale pana la un anumit punct. Deși orice fel de disconfort trebuie investigat și tratat din timp, in momentul in care devine imposibil sa iți desfașori in mod normal activitațile zilnice, este…

S-a lansat UberX Share in București. Costurile, mai mici

21:15, 22.02.2024 - S-a lansat UberX Share! Uber a anunțat lansarea UberX Share in București, prin care mai mulți utilizatori pot imparți aceeași cursa la costuri cu 30% mai mici fața de serviciul UberX. ”In București sunt peste 1,5 milioane de mașini, mașini in care circula de cele mai multe ori o singura persoana. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?