Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încetinitorul de particule – McLaren cu cocaina în Vlaicu, Bibi cu Mărțișorul în Grădiște și Gai…

Publicat:
Încetinitorul de particule – McLaren cu cocaina în Vlaicu, Bibi cu Mărțișorul în Grădiște și Gai…

O saptamana, cum ar veni, in așteptare. Cea trecuta, despre care va fi vorba mai jos, dar, avem tot dreptul sa presupunem ca și cea... The post Incetinitorul de particuleMcLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai… appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incetinitorul de particule – Vine, vine erect orala…

08:55, 30.04.2024 - Se așterne-n toata țara, iepurașii pe hartii, hai sa le prindem, copii…. Bine, la noi, aici, in Aradul ros de vise, iepurașii se aduna mai... The post Incetinitorul de particule – Vine, vine erect orala… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi

12:40, 16.04.2024 - Acum cateva zile, la unul din articolele subsemnatului, un comentator se intreba de ce nu se duc candidații la Primaria Aradului la Ocica. La Piața... The post Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Hațegan? Nu Bibi sau Falca?

08:45, 26.03.2024 - O saptamana fara evenimente deosebite, una dintre multele care curg liniștite spre nu se știe unde. Cel puțin pentru noi, aștia, ca tot omul. Ca... The post Incetinitorul de particule – Hațegan? Nu Bibi sau Falca? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Cu Cargus la Primarie, Bibi nu lasa nimic la voia intamplarii…

08:40, 12.03.2024 - Treaba se inturvineaza, lupta electorala nu se mai ascunde dupa fraze aduse din coada, au aparut primele afișe electorale pe cladiri, partidele se mișca de... The post Incetinitorul de particule – Cu Cargus la Primarie, Bibi nu lasa nimic la voia intamplarii… appeared first on Special Arad · ultimele…

Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai…

08:25, 05.03.2024 - O saptamana, cum ar veni, in așteptare. Cea trecuta, despre care va fi vorba mai jos, dar, avem tot dreptul sa presupunem ca și cea... The post Incetinitorul de particule – McLaren cu cocaina in Vlaicu, Bibi cu Marțișorul in Gradiște și Gai… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Comasa-m-aș și n-am cu cine sau cum ramanem, noi, aradenii, din nou, cu un picior in… shit

08:51, 27.02.2024 - Incep cu manifestarea de sambata, cea in care comunitatea de refugiați ucraineni din Arad, in jur de 600, a comemorat doi ani de la izbucnirea... The post Incetinitorul de particule – Comasa-m-aș și n-am cu cine sau cum ramanem, noi, aradenii, din nou, cu un picior in… shit appeared first on Special…

Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice

08:40, 20.02.2024 - Saptamana trecuta s-a terminat cu zama de duminica a lui Bibi. Nimic de zis, arata bine, mult mai bine decat evenimentele și știrile care au... The post Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – UTA, mon amour, cum te simți in campanie?

08:35, 13.02.2024 - Aradeanul adevarat, neaoș și liniștit, se pricepe neaparat la doua lucruri. Nu va mai țin in tensiune, e vorba de piaț’ și de fotbal. Așa... The post Incetinitorul de particule – UTA, mon amour, cum te simți in campanie? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?