Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o vedetă K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

Publicat:
Încă o vedetă K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

Cantareața K-pop -ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, .

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

Oana Roman a visat-o pe mama ei. Ce semne primește vedeta de la Mioara Roman: „De cand a murit...”

20:35, 10.04.2024 - Pe 23 aprilie se implinesc doua luni de cand Mioara Roman. Oana Roman spune ca incearca sa invețe sa traiasca fara mama ei. Singurul gand care ii aduce alinare este ca Mioara Roman a ajuns intr-un loc mai bun și și-a gasit, in sfarșit, liniștea.

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

Fostul șef al SRI despre candidații-șampon din politica: „Nu au nimic de pierdut”

20:45, 03.03.2024 - Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, semnaleaza criza de politicieni autentici in randul partidelor din Romania, chiar in acest an, in care vor avea loc mai multe randuri de alegeri. Apar, insa, tot felul de vedete de import, cu sclipici și truse de machiaj, transformate pur și simplu peste noapte in…

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Ce a postat Silvia Chifiriuc pe Facebook in ziua in care a murit Mioara Roman: „Așa vine binele și fuge raul”

17:00, 23.02.2024 - In ziua in care Mioara Roman a murit, Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre iubire. Cantareața de muzica ușoara face referire la Dragobete, sarbatoarea iubirii la romani.

Un copil de 13 ani a murit subit dupa ce ar fi baut mai multe energizante

12:55, 23.02.2024 - Un copil de 13 ani din Bistrița Nasaud, comuna Maieru a murit, dupa un antrenament de fotbal. Copilului i s-a facut rau, iar echipajul medical l-a gasit in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, in cele din urma au fost nevoiți sa declare decesul.

Cine e Bogdan Macovei, iubitul milionar al Corinei Bud. Cantareața nu exclude o casatorie

16:50, 31.01.2024 - Corina Bud e foarte discreta in ceea ce privește viața ei personala, insa de curand s-a aflat ca se iubește cu Bogdan Macovei, care nu face parte din showbiz. Publicația Mediaflux i-a și surprins impreuna, insa ei continua sa nu se afișeze oficial impreuna la evenimente. Corina Bud a fost intr-o relație…


Ce parere ai despre aceasta stire?