Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Idolul adolescentelor, în brațele unei domnișoare superbe! Justin Bieber are o nouă iubită

Publicat:

E cunoscut drept idolul adolescentelor din lumea întreaga, îndragit, talentat și, desigur, aratos. , caci despre el vorbim, a fost surprins în compania unei domnișoare, despre care se zvonește ca este noua iubita a starului. 

N-a fost nici , nici , ci o alta domnișoara cea care i-a cucerit inima lui Biebs. , pe numele ei, este cea mai noua cucerire facuta de Bieber și lucrurile par sa fie din ce în ce mai serioase, scrie zutv.ro.

Zvonurile ca Bieber și Jayde sunt împreuna au avut parte de o confirmare.…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a cunoscut-o Arpad Paszkany, fostul patron CFR Cluj, pe noua lui iubita, cu 24 de ani mai tanara: ,,A venit sa ma ia cu avionul din București”

14:25, 20.04.2024 - Dupa ce a divorțat de Anamaria Feher, Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, și-a refacut viața cu Antonela Patruț, o tanara de 28 de ani. Aceștia s-ar fi cunoscut printr-un prieten comun, avand prima intalnire chiar de ziua indragostiților.”Ne-am cunoscut printr-un prieten la inceputul lunii…

Cine este Oana Ciocan, iubita lui Jador. Cei doi s-au logodit la Survivor All Stars

11:41, 08.03.2024 - Jador a fost recent eliminat de la Survivor All Stars, dupa ce ar fi fugit din camp sa-și vada iubita. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni bune, insa nu mulți o cunoscut pe Oana Ciocan. Cine este Oana Ciocan? In varsta de 26 de ani, Oana Ciocan a participat la Survivor Romania, sezonul din anul…

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Imagini rare cu Ovidiu Lipan Țandarica și iubita lui! El este cunoscut de intreaga țara, dar pe ea o ține departe de lumina reflectoarelor. Cum iși petrec cei doi timpul liber / PAPARAZZI

23:45, 03.02.2024 - Ovidiu Lipan Țandarica este cunoscut de intreaga țara, dar pe ea o ține departe de lumina reflectoarelor. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu artistul și femeia alaturi de care acesta traiește o frumoasa poveste de dragoste de ani buni. Cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?