Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghicitoarea care l-a omorât pe Homer: Ce l-au întrebat pescarii din insula Ios

Publicat:

Grecii, cei mai mulți, il respectau pe batranul orb care „vedea" cu ochii minții intamplari petrecute cu o jumatate de mileniu inainte. Insa pescarii din insula Ios i-au pus la incercare istețimea cu o ghicitoare.

... nu a reușit sa-i afle raspunsul. De suparare, de ciuda, de necaz, aedul orb a murit. Multa vreme, pescarii din Ios au fost aratați cu degetul de catre ceilalți greci, pentru nesabuința și infatuarea lor, scrie istoricul Strabon.

Ce-ar fi sa va puneți și voi la incercare istețimea cu ghicitoarea pe care Homer n-a... ghicit-o!

Daca veți reuși sa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vacanțe gratuite pe o insula greceasca. In ce condiții se acorda

22:25, 11.04.2024 - Grecii au avut o inițiativa mai puțin obișnuita in mediul de afaceri, aceea de a acorda o vacanța gratuita timp de o saptamana turiștilor care au platit sejururi anul trecut și nu s-au putut r

Isabela și Adina, reglare de conturi in Arena la „Insula de 1 milion”: „Arma mea e creierul, asta face o mare diferența”

15:40, 11.04.2024 - Schimbul de replici dintre Isabela și Adina a atins cote ridicate de tensiune la „Insula de 1 milion”. Isabela este acum concurenta care se afla in pericol de eliminare.Isabela, una dintre cele mai vocale concurente din competiția „Insula de 1 milion”, reality show-ul de la Kanal D, se afla acum in…

Anunțul facut de Speak și Ștefania, dupa 7 ani de relație: „Nu credeam niciodata”. Artista a renunțat la inelul de logodna

11:35, 09.04.2024 - Speak și Ștefania formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar de curand cei doi au implinit 7 ani de relație. Artista a renunțat la inelul de logodna și a explicat de ce nu il poate purta.Speak și Ștefania sarbatoresc un moment cu adevarat special in viața lor - cei…

Ghicitoarea zilei: "Ce este plin de gauri, dar in același timp plin de apa?". Sigur nu știi raspunsul

20:55, 22.02.2024 - Este joi și ne aflam aproape de finalul unei noi saptamani. Pentru ca este weekend, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: "Cand nu e acasa, e un semn. Cand este acasa, e un sunet. Ce este?". Sigur nu știi raspunsul

20:25, 18.02.2024 - Este duminica și ne aflam in ultima zi a acestei saptamani. Pentru ca maine este luni și incepe o noua saptamana, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Ce fac doi fluturi cand se indragostesc?”. Nu mulți știu raspunsul

20:25, 14.02.2024 - Pentru aceasta zi speciala de Valentine’s Day ți-am pregatit cateva ghicitori care iți vor face seara mai buna. Iata ce intrebari interactive sa impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta!

Ghicitoarea zilei: „Ce este mai dulce decat mierea, mai amar decat coaja de lamaie și mai plin de iubire decat totul?”. Care este raspunsul

12:00, 13.02.2024 - Maine este Ziua Indragotiților, iar noi ți-am pregatit cateva ghicitori pe care sa le impartașești cu oamenii dragi ție in aceasta zi speciala. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este raspunsul

11:40, 11.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?


Ce parere ai despre aceasta stire?