Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea NU ŞI-A VIZITAT MAMA pe PATUL de MOARTE şi nu a condus-o pe ULTIMUL DRUM, iar INIMA EI e RUPTĂ în DOUĂ: ”Încearcă să o ierți”

Publicat:

a oferit astazi o lecție de viața în și a dezvaluit astfel ce crede despre relațiile dintr-o familie, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza unui caz prezentat în emisiunea moderata de ea.

Prezentatoarea TV i-a dat câteva sfaturi extrem de importante invitatei sale, care a fost abandonata de catre mama sa și care acum nu vrea sa îi spuna cine este tatal sau biologic.

a intervenit și i-a spus invitatei sale:
&"Nu mai e dreptul ei, tu ești deja majora, tu știi exact ce vrei de la…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afacerea Gabrielei Cristea, sortita esecului? De ce o acuza acum cei care au comandat celebrii cozonaci: „Sesizati ANPC”

16:46, 17.04.2024 - Multe dintre romancele care au comandat cozonaci de la Gabriela Cristea o acuza pe prezentatoarea TV ca le-a dat țeapa. Vedeta nu accepta insa, criticile, ci a ales sa ștearga toate comentariile negative și sa blocheze utilizatorii online care ii aduc reproșuri, potrivit Viperelor Vesele.   Nu de mult…

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveala prezentatoarea TV

18:15, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a scos la iveala secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine il știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fara ezitare in fața publicului.

Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita dupa doi ani, a fost inmormantata. O mulțime de prieteni au condus-o pe ultimul drum

10:56, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc a fost inmromantata in urma cu o zi, in Italia, la doua luni dupa ce a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Ancona. Tanara a fost data disparuta din de doi ani, iar ramașițele ei au fost gasite in apropierea unei ferme. In 20 martie, o mulțime de oameni au condus-o pe ultimul drum.

Raul, adolescentul de 14 ani, gasit mort in casa, urmeaza sa fie condus pe ultimul drum. Parinții lui sunt devastați: ”S-a inalțat la ceruri un inger”

00:16, 15.03.2024 - Parinții baiatului mort in Satu Mare trec prin clipe ingrozitoare. Raul urmeaza sa fie condus pe ultimul drum, dupa ce in urma cu o zi a fost gasit fara suflare in casa. Mama lui a fost cea care a facut descoperirea șocanta, cand a vazut ca baiatul ei nu merge la școala.

Cat costa un cozonac pregatit chiar de Gabriela Cristea in noul sau atelier artizanal. Prețurile difera in funcție de sortiment

16:40, 09.03.2024 - Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit in afacere. Prezentatoarea TV și-a deschis un atelier artizanal, unde pregatește chiar ea cozonaci. Sortimentele sunt pentru toate gusturile, iar prețurile difera in funcție de umplutura aleasa.

Xtra Night Show, Gabriela Cristea vrea sa se inscrie la o academie, in Spania! Ce planuri are prezentatoarea TV: „Inveți mai mult...” / VIDEO

23:45, 06.03.2024 - Gabriela Cristea a dezvaluit ca se gandește sa se inscrie la o academie, in Spania. Iata ce planuri de viitor are celebra prezentatoare TV. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Mesajul sfașietor transmis de Iulia Navalnaia in ziua in care soțul ei a fost condus pe ultimul drum. Vaduva lui Aleksei Navalnii nu a participat la inmormantare: „Nu stiu cum sa traiesc...”

17:05, 01.03.2024 - Astazi, in ziua in care soțul ei a fost inmormantat, Iulia Navalnaia a transmis un mesaj sfașietor, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru cel care i-a fost partener de viața mai bine de doua decenii. Vaduva lui Aleksei Navalnii si-a declarat dragostea eterna si a promis ca ii va continua…

Cum a reușit Gabriela Cristea sa renunțe la fumat. Prezentatoarea TV și-a impartașit secretul: ”Aproape un pachet pe zi”

13:55, 20.02.2024 - Gabriela Cristea a vorbit despre una dintre cele mai mari vicii ale sale, pe care a reușit sa il invinga. Prezentatoarea TV a renunțat la fumat in urma cu 15 ani, iar de atunci nu s-a mai atins de țigari. Iata cum a reușit și ce sfat le-a dat fanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?