Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Liliana, fostă concurentă la MPFM, este însărcinată! Nu exclude posibilitatea a de avea gemeni

Publicat:

Este o veste nemaipomenita pentru fanii "Mireasa pentru fiul meu"! de Craciun Liliana, fosta concurenta in cadrul show-ului matrimonial, a anunțat ca este insarcinata și a dezvaluit inclusiv ca s-ar bucura daca ar avea gemeni.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 8. Ce a facut Madi la implinirea celor 30 de ani. Ce fosta concurenta i-a facut o urare speciala

22:26, 25.04.2024 - Madi a implinit 30 de ani și a publicat le-a aratat susținatorilor cum a petrecut. O fosta colega de la Mireasa i-a facut o urare, publicand o fotografie din perioada in care au fost concurente in sezonul 8.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Elena Matei abia așteapta sa iși cunoasca bebelușul! Fosta concurenta de la Chefi la cuțite e insarcinata in 5 luni: "Imposibil de descris..." / FOTO

16:31, 29.01.2024 - In ziua de Craciun, anul trecut, Elena Matei anunța ca e insarciata prin intermediul rețelelor de socialziare. Astazi, fosta concurenta de la Chefi la cuțite le-a marturisit fanilor ei ca abia așteapta sa iși țina bebelușul in brațe.


Ce parere ai despre aceasta stire?