Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FAKE NEWS Emeric Jenei, subiectul unui zvon neobișnuit

Publicat:
FAKE NEWS Emeric Jenei, subiectul unui zvon neobișnuit

Pe data de 4 aprilie 2024, mai multe publicații din Romania au raportat faptul ca legendarul a incetat din viața la varsta de 87 de ani, ... The post FAKE NEWS , subiectul unui zvon neobișnuit first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Macron reia subiectul trimiterii de trupe in Ucraina, daca Rusia va rupe frontul. "Ce securitate va mai fi pentru Romania, R. Moldova?"

14:41, 02.05.2024 - Președintele Franței Emmanuel Macron revine și iși asuma posibilitatea de a trimite trupe la sol in Ucraina, daca Rusia va reuși sa rupa frontul din Ucraina. Liderul de la Elysee susține intr-un interviu pentru The Economist ca, in cazul in care Ucraina ar cere ajutor militar la sol, Occidentul nu poate…

ENERGIE VERDE Romania, al treilea cel mai mic pret al energiei electrice din UE

09:16, 30.04.2024 - Romania avea, pe 29 aprilie, cel mai mic pret al energiei electrice din regiune si al treilea cel mai mic... The post ENERGIE VERDE Romania, al treilea cel mai mic pret al energiei electrice din UE first appeared on Informatia Zilei .

NIVEL DE EDUCAȚIE Topul țarilor europene cu cei mai educați locuitori

13:35, 15.04.2024 - Ponderea persoanelor cu studii superioare este mai mare in țarile nordice și baltice, iar femeile sunt, in general, cele mai educate. Romania are cel mai mic procent din UE in ceea ce privește numarul de persoane cu studii superioare. The post NIVEL DE EDUCAȚIE Topul țarilor europene cu cei mai educați…

EXCLUSIV: SURSE – Cherecheș transferat astazi de la Penitenciarul Rahova la Aiud

07:40, 13.04.2024 - Astazi fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș este transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Aiud. La Rahova, Cherecheș a fost in carantina dupa ce autoritațile germane au fost de acord cu extradarea in Romania pentru a-și executa pedeapsa de 5 ani de pușcarie pentru comiterea infracțiunii…

SPERANȚA DE VIAȚA Romania se confrunta cu o imbatranire rapida

14:05, 09.04.2024 - Fenomenul de imbatranire demografica s-a accentuat anul trecut, in condițiile in care populația varstnica de 65 ani și peste a depașit cu peste 27,5% populația tanara de 0-14 ani, potrivit celor mai noi date comunicate de Institutul Național de Statistica, publicate vineri. The post SPERANȚA DE VIAȚA…

CONGRES PES Reuniune a liderilor Socialiștilor Europeni, la București

16:50, 07.04.2024 - Partidul Social Democrat si PES activists Romania au gazduit, sambata, la Palatul Parlamentului, o reuniune a liderilor Partidului Socialistilor Europeni. The post CONGRES PES Reuniune a liderilor Socialiștilor Europeni, la București first appeared on Informatia Zilei .

POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an

16:50, 05.04.2024 - Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, pe 4 aprilie, sa mentina rata dobanzii de politica monetara... The post POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an first appeared on Informatia Zilei .

BUNASTARE SOCIALA Pe ce loc se situeaza Romania in clasamentul privind calitatea vieții?

10:50, 28.03.2024 - Romania a coborat pe locul 44, dupa Bulgaria, in clasamentul privind calitatea vietii si bunastarea sociala, din... The post BUNASTARE SOCIALA Pe ce loc se situeaza Romania in clasamentul privind calitatea vieții? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?