Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV / Te sună șeful după program? Poate fi pedepsit prin lege!

Publicat:

Angajații din Romania ar putea sa scape de telefoanelor șefilor dupa ce pleaca de la serviciu. Aleșii sa voteze o lege care va da angajatilor, dreptul de a nu mai raspunde la telefon sau la emailul trimis de catre angajatori. Concret,parlamentarii lucreaza la un proiect legislativ prin care angajatorilor li se va interzice sa-i sune,sa le dea mesaje sau emailuri subalternilor dupa ce aceștia pleaca de la locul de munca. Legea nu se va aplica insa și acelora care lucreaza in sanatate, in structurile militarizate ca poliție, armata sau servicii secrete și nici angajaților care lucreaza in asistența…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul a adoptat o OUG prin care Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Specialeeste desemnata ca entitate centrala de stocare a produselor petroliere

20:55, 23.04.2024 - Constituirea unei entitati centrale de stocare a produselor petroliere a fost reglementata prin Legea 85/2018 privind constituirea si mentinerea unor rezerve minime de titei si/sau produse petroliere, arata comunicatul de presa al Executivului. Masura era necesara avand in vedere dinamica impredictibila…

Avertisment. Categoriile de pensionari care vor avea pensii mai mici

06:16, 30.03.2024 - Sindicaliștii atrag atenția ca noua lege a pensiilor ar putea afecta mai multe categorii de pensionari romani. Concret, se anticipa ca pensiile celor care lucreaza in condiții grele ar putea fi mai mici, ceea ce se datoreaza noii formule de calcul. Legea noua aduce numeroase modificari, una dintre cele…

Cheltuielile de baza, grija pentru 50% din romani

15:40, 29.03.2024 - Mulți romani au grija cheltuielilor de baza. Pentru 1 din 2 romani, cheltuielile de baza sunt principala preocupare cand vine vorba de situatia personala, iar printre cele mai mari ingrijorari pentru tinerii din Romania se afla nivelul salariilor (40%) si sanatatea fizica (38%), releva rezultatele studiului…

Securitatea și sanatatea in munca – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din Romania

11:26, 28.03.2024 - Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura intregului personal condiții sigure de munca. Acest lucru este reglementat legal printr-o ramura a Protecției Muncii, numita Securitate și Sanatate in Munca, ce definește totalitatea masurilor…

Sondaj: Angajatii de la stat spun ca merita mai mulți bani

17:21, 13.03.2024 - Angajații de la stat sunt nemulțumiți. Ei considera ca nu sunt platiți așa cum ar merita. ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat…

SONDAJ: Angajatii de la stat considera ca nu primesc salariul pe care il merita, 40% spun ca un venit lunar motivant este de 1.500-2.000 euro. 7 din 10 angajati la stat nu au participat la cursuri de formare profesionala

10:55, 13.03.2024 - ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, desi institutiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Bugetarii considera ca merita sa fie platiți mai bine și iși doresc 1.500 de euro pe luna, conform unui sondaj. Majoritatea nu au participat niciodata la un curs de formare

10:55, 13.03.2024 -  ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, desi institutiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Angajații pot avea 10 zile libere in plus. Cine beneficiaza de acest drept?

10:21, 05.03.2024 - Modificarea adusa articolului 152.2, introdus prin Legea nr. 283/20203 permite salariaților sa lipseasca de la locul de munca atunci cand apar situații grave provocate de boli sau de accidente. Totuși, perioada de absența nu poate depași 10 zile lucratoare intr-un an calendaristic. Angajatii au dreptul…


Ce parere ai despre aceasta stire?