Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EMOŢIONANT: Ce a făcut o femeie cu rochia de mireasă după ce logodnicul a murit înainte de nuntă FOTO

Publicat:

O femeie din Mexic a trecut printr-o drama incredibila. Cel care trebuia sa-i devina sot a murit cu 52 de zile inainte de nunta.

Janine a avut inițial o perioada in care i s-a parut dificil sa se desparta de rochia de mireasa pe care a cumparat-o pentru nunta ei cu Johnny, iubirea vieții ei.

Odata cu trecerea timpului, Janine si-a dat seama ca frumoasa ei rochie de mireasa, lucrata manual, nu mai era un simbol al fericirii, ci un memento dureros pentru ceea ce a pierdut, potrivit DailyMail.

Astfel, Janine a colaborat cu fotograful pentru o sedinta "trash…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Miley Cyrus a purtat o rochie facuta doar din ace de siguranța din aur

14:05, 17.04.2024 - Starul pop Miley Cyrus a uimit in luna februarie audiența de la Premiile Grammy 2024, aparand pe covorul roșu intr-o rochie facuta din 14.000 de ace de siguranța din aur. Cu o coafura in stilul lui Farrah Fawcett, artista, care a caștigat primele Grammy din cariera cu hitul extrem de popular in 2023…

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…

Tragedie in Harghita. O femeie și-a pierdut viața, dupa ce a fost lovita de un tren. Victima a murit pe loc

08:35, 05.02.2024 - Tragedie de proporții in Harghita. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita mortal de tren. Aceasta s-a stins din viața pe loc, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit. Accidentul s-a produs intre stațiile Toplița și Galautas.


Ce parere ai despre aceasta stire?