Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc a ajuns pălmaș pe un șantier din Cluj-Napoca! Oare mai prind în 2024 aceste demonstrații populiste - VIDEO

Publicat:
Emil Boc a ajuns pălmaș pe un șantier din Cluj-Napoca! Oare mai prind în 2024 aceste demonstrații populiste - VIDEO

Acuzat ca peste tot merge cu cameramanii Primariei Cluj-Napoca, a inceput sa iasa singur pe teren, deși șoferul il așteapta langa, pentru a filmare realizarile administrației pe care o conduce.Luni s-a dus pe pentru a prezenta cat de bine se lucreaza. Așa cum a facut și in 2004,…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

La dezbaterea pe teme economice din ciclul „Clujul Alege”, candidatul USR și-a facut, la final, multe poze in scaunul primarului Emil Boc/ Un funcționar din Primarie l-a acuzat, in timpul discuțiilor, ca nu cunoaște legislația in construcții

13:11, 26.04.2024 - Continue reading La dezbaterea pe teme economice din ciclul „Clujul Alege”, candidatul USR și-a facut, la final, multe poze in scaunul primarului Emil Boc/ Un funcționar din Primarie l-a acuzat, in timpul discuțiilor, ca nu cunoaște legislația in construcții at Info real.

Primaria Cluj-Napoca va conserva zidul roman din centrul orașului. Boc: ''Dorim sa gasim o solutie de a proteja in maniera deschisa''

14:15, 18.03.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anuntat ca municipalitatea va conserva zidul de incinta al orasului roman Napoca descoperit de arheologi in timpul lucrarilor de revitalizare a Parcului ”I.L. Caragiale”. 

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Emil Boc, dat in judecata de clubul Petrolul Ploiești, pe care l-a acuzat intr-o postare pe o rețea de socializare, ulterior ștearsa, de blat. ” speram ca instanțele sa intre in acțiune și sa starpeasca demagogia și minciunile domnului Boc”

17:10, 09.03.2024 - Continue reading Emil Boc, dat in judecata de clubul Petrolul Ploiești, pe care l-a acuzat intr-o postare pe o rețea de socializare, ulterior ștearsa, de blat. ” speram ca instanțele sa intre in acțiune și sa starpeasca demagogia și minciunile domnului Boc” at Info real.

Liviu Alexa, fostul presedinte interimar PSD Cluj, și-a anunțat retragerea din partid

12:25, 08.03.2024 - Liviu Alexa, jurnalist și fost președinte interimar al PSD Cluj, a facut publica decizia sa de a renunța la calitatea de membru PSD. Decizia vine in contextul in care lista comuna PSD-PNL pentru europarlamentare include persoane pe care acesta le considera incompatibile cu principiile sale, printre…

Liderul PNL Cluj pune capat speculațiilor: „Emil Boc și Alin Tișe vor candida pentru noi mandate”

11:25, 28.02.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda se arata convins ca primarul municipiului Cluj-Napoca și președintele Consiliului Județean Cluj vor candida la alegerile locale pentru noi mandate in funcțiile deținute la ora actuala.

Cum inainteaza lucrarile de modernizare a strazii Valea Seaca. Emil Boc: „Și in cartiere trebuie sa avem strazi moderne, nu doar in zona de centru”.

16:00, 26.02.2024 - Inainteaza lucrarile de modernizare a strazii Valea Seaca. Potrivit primarului Emil Boc, strada cu o lungime de peste 2 km va fi redata localnicilor in vara acestui an, dupa inchiderea șantierului.


Ce parere ai despre aceasta stire?