Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena de la "Mireasă pentru fiul meu", mămică? Fosta iubită a lui Lucian, imagini adorabile cu bebeluşul: "Cea mai mare fericire este să te trezeşti dimineaţa şi lângă tine să fie un îngeraş"

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Elena de la "Mireasa pentru fiul meu" si-a surprins prietenii virtuali cu imagini în care apare în brate cu un bebelus de care se declara îndragostita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Elena de la "Mireasa pentru fiul meu" este destul de discreta în ceea ce priveste viata ei de dupa parasirea competitiei matrimoniala. De curând însa, tânara a postat pe o retea de socializare mai multe fotografii cu un bebelus.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Nu, nu este copilul ei, ci al surorii ei, însa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Tanar reținut dupa ce și-a rapit fosta iubita de langa liceu

09:25, 01.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru lipsire de libertate, dupa ce ar fi rapit-o pe fosta lui iubita de langa un liceu din Cehu Silvaniei și i-a distrus telefonul mobil. Cei doi au fost gasiți rapid de poliție. Incidentul a avut loc miercuri, 28 februarie, langa un liceu din Cehu Silvaniei. Tanarul, de 19…

Imagini rupte din filmele americane, in Salaj! Un tanar și-a rapit fosta iubita de le liceu

21:55, 29.02.2024 - Imagini rupte din filmele americane, in Salaj! Un tanar și-a rapit fosta iubita de le liceu Un tanar de 19 ani din Maramureș a mers la liceul din Salaj unde invața fosta iubita in varsta de 17 ani, a agresat-o fizic, dupa care a rapit-o. In doar cateva ore, polițiștii au dat de urma celor doi și…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Mireasa sezon 5. Imagini emoționante cu Alina, bebelușul ei și mama sa. Femeia a calatorit peste 20 ore pentru a-i fi alaturi

16:45, 05.02.2024 - Alina de la Mireasa sezonul 5 și-a adus bebelușul acasa. A fost intampinata de mama sa, care i-a oferit o mulțime de sfaturi. In tot acest timp, soția lui Valentin și-a sorbit din priviri pruncul.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?