Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena de la "Mireasă pentru fiul meu", mămică? Fosta iubită a lui Lucian, imagini adorabile cu bebeluşul: "Cea mai mare fericire este să te trezeşti dimineaţa şi lângă tine să fie un îngeraş"

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Elena de la "Mireasa pentru fiul meu" si-a surprins prietenii virtuali cu imagini în care apare în brate cu un bebelus de care se declara îndragostita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Elena de la "Mireasa pentru fiul meu" este destul de discreta în ceea ce priveste viata ei de dupa parasirea competitiei matrimoniala. De curând însa, tânara a postat pe o retea de socializare mai multe fotografii cu un bebelus.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Nu, nu este copilul ei, ci al surorii ei, însa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția incredibila a Mariei Lungu, dupa ce iubita lui Cristian Marinescu a fost eliminata de la Mireasa. Cum a ironizat imaginile cu el in care plange: ”Sa fie tare” / VIDEO

20:40, 30.04.2024 - Eliminarea iubitei lui Cristian Marinescu de la Mireasa s-a lasat cu multe reacții, dar niciuna nu o intrece pe cea a Mariei Lungu! Fosta lui iubita a ironizat imaginile in care el plange de dorul Antoniei și a facut declarații despre iubirea dintre ei! Iata ce a spus,

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Tanar reținut dupa ce și-a rapit fosta iubita de langa liceu

09:25, 01.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru lipsire de libertate, dupa ce ar fi rapit-o pe fosta lui iubita de langa un liceu din Cehu Silvaniei și i-a distrus telefonul mobil. Cei doi au fost gasiți rapid de poliție. Incidentul a avut loc miercuri, 28 februarie, langa un liceu din Cehu Silvaniei. Tanarul, de 19…

Imagini rupte din filmele americane, in Salaj! Un tanar și-a rapit fosta iubita de le liceu

21:55, 29.02.2024 - Imagini rupte din filmele americane, in Salaj! Un tanar și-a rapit fosta iubita de le liceu Un tanar de 19 ani din Maramureș a mers la liceul din Salaj unde invața fosta iubita in varsta de 17 ani, a agresat-o fizic, dupa care a rapit-o. In doar cateva ore, polițiștii au dat de urma celor doi și…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?