Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere nemărginită în industria muzicii lăutăreşti! Adrian Minune, marele absent de la priveghiul "naşului" său!

Publicat:

Vestea mortii unuia dintre cei mai talentati muzicanti romani a cazut ca un trasnet. Mentorul lui a pierdut lupta cu o boala necrutatoare, lasand in urma lui lacrimi si durere nemarginita. Cu toate acestea, manelistul a fost marele absent de la capataiul celui care ii spunea "nasul".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Novak Djokovici, marele absent de la turneul Masters 1000 de la Madrid

17:26, 20.04.2024 - La fel ca anul trecut, numarul 1 mondial Novak Djokovici nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid si se va concentra pe turneul de la Roma (6-19 mai) pentru a se pregati pentru Roland Garros, relataza L'Equipe.

Alina Ceușan a facut marele anunț! “Asta-i cel mai frumos!”

13:25, 13.04.2024 - Alina Ceușan și soțul ei, Raul, se pregatesc cu bucurie pentru sosirea celui de-al doilea copil in familia lor. Prezentatoarea din primul sezon al emisiunii “Love Island” a facut anunțul emoționant ca este din nou insarcinata și ca micul lor baiețel, Rock, va avea acum un frațior sau o surioara. Vestea…

Kelly Slater, marele absent de la Jocurile Olimpice 2024

13:55, 28.03.2024 - Americanul Kelly Slater, o legenda a surfingului, va fi marele absent de la Jocurile Olimpice 2024 la aceasta disciplina, in conditiile in care nu a reusit sa se califice pentru competitia de la Paris, un esec care ar putea semna sfarsitul imensei sale cariere, scrie AFP, potrivit Agerpres. In 2021,…

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

UE pe picior de razboi - Propunerea Comisiei Europene cu privire la industria de aparare

14:55, 05.03.2024 - Pe 5 martie, Comisia Europeana va propune modalitați de a stimula industria europeana de aparare și de a o trece la „modul economiei de razboi”, ca raspuns la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, a informat Reuters, citand oficiali UE. Comisarul european pentru piața interna, Thierry Breton, va prezenta…

Pepe si parintii lui i-au fost aproape Oanei Roman in ziua inmormantarii mamei sale. Cine e marele absent

11:46, 27.02.2024 - Mioara Roman a fost condusa pe ultimul drum luni, 26 februarie. Aceasta s-a stins din viața in mode neașteptat și a lasat in urma lacrimi și durere pentru cei care au iubit-o și apreciat-o. Printre cei ce au participa la evenimentul trist se numara și Pepe și parinții acestuia, insa un personaj a lipsit…

Doliu in industria medicala din Romania! Un doctor renumit a murit

19:00, 12.02.2024 - Este doliu in industria medicala din Romania. Un doctor cunoscut și fondatorul Institutului Inimii s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Vestea decesului a lasat multa durere și regret și sufletele celor care l-au privit cu admirație pe parcursul carierei sale.

Palmaresul romanilor care concureaza la Campionatele Mondiale de Natație de la Doha. Marele absent, David Popovici

17:40, 04.02.2024 - In perioada 2 -18 februarie 2024, la Campionatele Mondiale de Natație de la Doha, echipa Romaniei va participa cu opt sportivi, care vor concura in probele de inot, sarituri in apa și sarituri in apa de la mare inalțime.


Ce parere ai despre aceasta stire?