Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dronă americană doborâtă. Iranul publică coordonatele

Publicat:

Drona 'a fost atinsa la ora locala 4:05 (miercuri 23:35 GMT), la 25°59'43'' latitudine nordica si 57°02'25'' longitudine estica, se precizeaza in postarea sefului diplomatiei iraniene.

"Am gasit bucati ale dronei americane in apele NOASTRE teritoriale, in locul in care a fost doborata", a adaugat Zarif.

Ministrul iranian de externe anuntase anterior ca tara sa intentioneaza sa prezinta problema 'in fata ONU' pentru a demonstra ca ' mint' atunci cand afirma ca aparatul a fost doborat in timp ce zbura in spatiul aerian international. Potrivit Gardienilor Revolutiei,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teheranul investigheaza un atac cu drona lansat pe timpul noptii

04:21, 21.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului a declarat vineri ca Teheranul investigheaza un atac de peste noapte asupra tarii, adaugand ca pana acum nu a fost dovedita o legatura cu Israelul, informeaza Rador Radio Romania.

„Doua sau trei drone, precum jucariile copiilor”. Teheranul bagatelizeaza atacul Israelului, dar amenința cu un raspuns „dur și maxim”

16:35, 20.04.2024 - Ministrul iranian de externe a catalogat drept o joaca de copii presupusa riposta israeliana la atacul fara precedent al Iranului, cu sute de rachete și drone, asupra Israelului, și a declarat ca Teheranul nu va raspunde decat daca vor fi vizate "interesele" iraniene, scrie sambata, 20 aprilie, AFP,…

Washingtonul nu doreste o escaladare cu Iranul insa va continua sa apere Israelul

19:20, 15.04.2024 - Statele Unite ale Americii "nu cauta o escaladare", insa vor continua sa apere Israelul dupa atacul fara precedent al Iranului, a declarat luni secretarul de stat american Antony Blinken, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Spațiul aerian din Israel s-a redeschis

08:35, 14.04.2024 - Spațiul aerian israelian a fost redeschis, duminica, dupa ce a fost inchis din cauza atacului Iranului asupra Israelului, relateaza Sky News.Autoritatea aeroportuara a declarat ca a fost deschis spațiul aerian israelian incepand cu ora 4.30 GMT.

VIDEO| Iranul acuza SUA ca ar fi aprobat atacul din Damasc

06:35, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei. Raidul a distrus consulatul iranian…

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Iranul da vina pe Statele Unite, in calitate de aliat al Israelului, pentru atacul din Siria

11:00, 02.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a declarat marti ca a transmis Statelor Unite un mesaj in care le face raspunzatoare, in calitate de principal aliat al Israelului, pentru atacul care a distrus consulatul iranian la Damasc.

SUA au aprobat planurile pentru lovituri asupra unor ținte iraniene din Siria și Irak

16:50, 02.02.2024 - SUA au aprobat planurile pentru lovituri asupra unor ținte iraniene din Siria și Irak, ca raspuns la uciderea a trei soldați americani intr-o baza din Iordania – presa americana Statele Unite au aprobat planurile pentru o serie de lovituri asupra unor ținte iraniene din Siria și Irak, au declarat oficiali…


Ce parere ai despre aceasta stire?