Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dr. Oz: 5 alimente care-ţi protejează pielea de arsurile solare

Publicat:

Pielea ta are nevoie de protectie impotriva radiatiilor solare, deoarece acestea se numara printre factorii de risc principali care favorizeaza dezvoltarea cancerului de piele. Pe langa efectul oferit de cremele cu factor de protectie solara, celebrul Dr. Oz sustine ca exista anumite alimente pe care atunci cand le consumam ofera corpului substante care-l feresc de efectele nocive ale soarelui.

Prin expunerea prelungita la soare, in orele nerecomandate de medicii dermatologi, iti expui pielea imbatranirii premature si unui risc foarte mare de aparitie a problemelor dermatologice, inclusiv…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție! Indicele UV este ridicat zilele acestea și riscați sa va ardeți pielea sau sa faceți insolație

11:35, 14.04.2024 - Atenție! Indicele UV este ridicat zilele acestea și riscați sa va ardeți pielea sau sa faceți insolație, specialiștii ne avertizeaza ca acestd temperaturi anormale sunt foarte grave pentru sanatate.  Chiar daca este primavara, radiațiile solare sunt foarte  puternice.  Efectele nocive ale radiațiilor…

Licoarea care te scapa de orice boala! ”Efectul va fi imediat”. Ceaiul manastiresc, remediul pe care trebuie sa il bei zilnic. Te scapa de gripa și arde grasimile

22:30, 11.04.2024 - Daca ai avut momente in care ai simțit ca nu ești chiar bine din punct de vedere al sanatații, trebuie sa știi ca exista cateva remedii naturale care te vor pune pe picioare imediat! Ai auzit vreodata de remediul manastiresc pe care trebuie sa il bei zilnic? Ramai aici și afla toate detaliile. Profita…

Seleniu si zinc – Alianta pentru o piele sanatoasa

13:25, 06.04.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. In primul rand, sa ințelegem rolul vital pe care il joaca pielea in organismul tau. Pielea nu este doar cel mai mare organ al tau, ci și prima linie de aparare impotriva factorilor de mediu. O piele sanatoasa te protejeaza de microbi, regleaza temperatura corpului…

Dieta de sezon. Ce alimente sa consumi pentru a scapa mai repede de astenia de primavara

23:25, 21.03.2024 - Primavara este adesea asociata cu o schimbare de dispoziție și energie pentru mulți oameni. Astenia de primavara poate afecta calitatea vieții, ducand la oboseala, lipsa de concentrare și stari de apatie. Insa, exista modalitați prin care poți gestiona și chiar preveni aceste simptome neplacute prin…

De ce e bine sa bei ceai de Senna. Efectele miraculoase pe care le are asupra corpului

09:50, 15.03.2024 - Ceaiul de Senna a devenit tot mai popular in ultimii ani datorita efectelor sale miraculoase asupra corpului. Cunoscut pentru proprietațile sale laxative și capacitatea de a detoxifia intestinul, acest ceai este tot mai cautat de cei care doresc sa iși imbunatațeasca sanatatea digestiva și sa gestioneze…

5 alimente care te ajuta sa scapi rapid de starea de astenie resimțita la inceputul primaverii

12:10, 13.03.2024 - Cand primavara iși face simțita prezența, astenia poate deveni o provocare pentru mulți. Iata cinci alimente care te pot ajuta sa-ți recaștigi energia și bunastarea:Spanacul - Bogat in fier și vitamina C, ajuta la combaterea oboselii și la imbunatațirea nivelului de energie.Nucile - O sursa excelenta…

Efectele neașteptate ale consumul de ananas asupra colesterolului. Trebuie sa introduci acest fruct in meniul de zi cu zi

09:31, 20.02.2024 - Originar din America de Sud, acest fruct tropical s-a raspandit in intreaga lume, cele trei țari cu cea mai mare producție fiind Costa Rica, Indonezia și Filipine. Daca ești ca majoritatea, probabil ca te bucuri de ananas in salate, cocktail-uri sau deserturi, scrie Click!Sanatate .De la stimularea…

Fructul care iți poate imbunatați sanatatea mintala in doar cateva zile

20:20, 12.02.2024 - Consumul de kiwi poate imbunatați starea de spirit in doar patru zile, conform oamenilor de știința neozeelandezi, conform unui studiu publicat in British Journal of Nutrition, conform New York Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?