Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directia 5 a concertat la Green Park

Publicat:

O seara perfecta. Sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie pe scurt atmosfera de vineri seara (22 iulie) de pe terasa restaurantului Green Park din Parcul Cancicov, acolo unde, peste 150 de bacauani s-au bucurat impreuna la un concert al renumitei trupe Directia 5.

Refrenele lui Cristi Enache & compania, meniurile rafinate si bauturile fine au fost o reteta perfecta pentru o noapte de neuitat.

De altfel, asa dupa cum ne-au povestit reprezentantii restaurantului Green Park, unitatea nu este la prima “isprava” de acest gen, bacauanii savurand de nenumarate ori astfel…

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 784. Seful AIEA: "Ne apropiem periculos de un accident nuclear la centrala din Zaporojie"

00:05, 17.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 784. "Ne apropiem periculos de un accident nuclear", a declarat Rafael Grossi, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), in fata Consiliului de Securitate al ONU.

Accident terifiant in Braila! Un tanar de 25 de ani a murit in brațele medicilor, in timp ce incercau sa il salveze

10:05, 16.04.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, in urma cu doar o zi, in Braila! Un tanar s-a stins din viața in brațele medicilor, in timp ce incercau sa ii salveze viața. Acesta a intrat cu camioneta pe care o conducea pe contrasens, iar impactul cu o autoutilitara l-a costat viața. Șoferul de 25 de ani nu a mai…

(video) Accident ca in filmele de acțiune in Romania: O femeie de 81 de ani a scapat miraculos, dupa ce o mașina s-a rasturnat peste ea

07:30, 07.03.2024 - Doua masini s-au ciocnit, miercuri, intr-o intersectie din Braila, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar, a lovit niste scari si s-a rasturnat peste o femeie de 81 ani, care a ajuns la spital, transmite digi24.ro .

Soferul care a provocat un accident in care a murit o fata de 16 ani, arestat preventiv

18:05, 04.03.2024 - Un sofer din Braila care a condus baut si a provocat un accident in urma caruia a murit o fata de 16 a fost arestat preventiv. Magistratii Judecatoriei Faurei au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a tanarului de 23 de ani dupa ce, duminica, acesta a fost retinut pentru 24 de ore. Tanarul s-a…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

VIDEO Un primar din Cluj a urcat beat la volan și a facut accident. Celalalt șofer l-a filmat cum manca zapada, sa-și scada alcoolemia

15:00, 09.02.2024 - Caz revoltator in județul Cluj. Primarul unei comune, care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident, a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști abia dupa 3 ore de la impact. Șoferul lovit l-a filmat pe primar cum manca zapada ca sa scape de alcoolemie.

Proiect privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime - adoptat tacit in Senat

20:15, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Accident la ieșirea din Buzau | O victima

12:25, 05.02.2024 - IPJ Buzau informeaza ca traficul se desfașoara dirijat pe DN2E85, la ieșirea din municipiul Buzau spre Spataru, din cauza unui accident rutier. Se pare ca in eveniment este implicata o autoutilitara. Șoferul este evaluat medical. Vom reveni cu amanunte.


Ce parere ai despre aceasta stire?