Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diferențele dintre apa de la robinet și cea îmbuteliată. Care este mai sănătoasă, de fapt, experții au dat răspunsul (studiu SUA)

Publicat:
Diferențele dintre apa de la robinet și cea îmbuteliată. Care este mai sănătoasă, de fapt, experții au dat răspunsul (studiu SUA)

In ultimii ani, creșterea numarului de persoane care apeleaza la apa imbuteliata a fost alimentata de preocuparile tot mai mari cu privire la substanțele chimice prezente in apa de la robinet. O serie de studii care dezvaluie contaminarea cu plumb in sistemele de apa, impreuna cu marketingul inteligent de catre companiile de apa imbuteliata, a dus la o creștere de 73% a pieței in ultimul deceniu. Cu toate acestea, un studiu recent de la a aprins o noua dezbatere, punand la indoiala siguranța bautului din sticle de plastic fața de apa de la robinet.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol si foto: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare STUDIU

18:05, 22.03.2024 - Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare. Cel puțin, așa arata un studiu realizat in patru tari din Europa Centrala si de Est (ECE), inclusiv Romania.

STUDIU: 594.070 RON costa creșterea unui copil nascut in 2024

12:10, 20.03.2024 - Creșterea unui copil e o responsabilitate. In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73.000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani, scrie clubulcopiilor.ro . Acest record negativ nu este o anomalie, ci o continuare a declinului demografic accentuat,…

Sunt țigarile electronice o varianta mai sanatoasa pentru fumatori? Raspunsul oferit de medici

22:20, 15.03.2024 - In ultimii ani exista tendința de inlocuire a clasicelor țigari cu noile dispozitive pentru fumat care au aparut pe piața. Aromele diverse sau culorile acestor mici aparate reușesc sa atraga adepți, dar medicii avertizeaza ca fumatul este periculos, indiferent de modalitate.

Cat de multa apa ar trebui sa bei zilnic, de fapt. Experții au revenit cu un nou studiu

13:26, 08.03.2024 - Apa este un aliemnt vital, fara de care nu am putea supraviețui. Cu toții știm ca este important consumul acesteia in cantitați cat mai mari, dar specialiștii au explicat care este, de fapt, cantitatea exacta de care avem nevoie. Un. nou studiu dezvaluie cata apa trebuie sa bem zilnic. Cata apa este…

Un studiu arata cum sa scapi de microplasticele din apa de la robinet

08:10, 06.03.2024 - Un studiu recent a descoperit ca fierberea apei de la robinet inainte de a o consuma poate elimina aproximativ 90% din microplasticele potențial daunatoare. Aceste mici particule de plastic, mai mici de 5 milimetri, provin din deșeuri industriale și bunuri de consum și pot fi gasite peste tot – in ocean,…

Metoda simpla prin care poți elimina aproape 90% din microplasticele din apa de la robinet - studiu

16:50, 04.03.2024 - Microplasticele sunt particule din material plastic cu dimensiunea de cel mult 5 milimetri. Acestea au devenit imposibil de evitat, fiind omniprezente in apele marilor si oceanelor, chiar si in apa imbuteliata.

Diferențele dintre telemea și cașcaval. Care este mai sanatoasa, de fapt, Mihaela Bilic a dat raspunsul

16:36, 09.02.2024 - Daca și ție iți plac branzeturile, nu te invinovațim. Mulți romani sunt fani ai acestora, insa nu știu cum sa aleaga produsul cel mai potrivit pentru a incuraja sanatatea in organism. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat care sunt diferențele dintre telemea și cașcaval. Detaliile de care trebuie…

Diferențele dintre tigaile de teflon, ceramica și oțel inoxidabil. Care este mai sanatoasa, de fapt

14:30, 06.02.2024 - Majoritatea doamnelor gospodine au in casa tigaile de teflon, ceramica și oțel inoxidabil, și toate sunt folosite atunci cand gatesc. Dar, cate dintre ele știu care sunt diferențele dintre tigaile de teflon, ceramica și oțel inoxidabil, sau care este mai sanatoasa, de fapt?


Ce parere ai despre aceasta stire?