Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri INCENDIARE în showbiz! Mel B, fostă membră Spice Girls, aventură de-o noapte cu un râvnit actor, mai mic cu 13 ani decât ea: “Există chimie între ei”

Publicat:

Se pare ca divorțul de ii prinde bine fostei membre , Mel B, care se pare ca a avut o aventura de-o noapte cu nimeni altul decat unul dintre cei mai ravniți barbați, , scrie .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Popa, fosta angajata a lui Pescobar, a spus totul despre relația pe care o avea cu afaceristul. Ce dezvaluiri a facut

17:51, 10.05.2024 - Larisa Popa, fosta angajata a lui Pescobar, a facut dezvaluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu afaceristul. Tanara nu a mai ținut cont de nimic și a scos la iveala motivul pentru care nu au format niciodata un cuplu.

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Ultima reprezentație a lui Florin Stinga ca „imblanzitor de lupi” – o pelicula horror fara egal in ultimele doua sezoane de SuperLiga! „Linia roșie” incepe sa arda și se va merge sambata, pe noapte, tocmai la fosta rivala din eșalonul secund, „U” Cluj!

03:20, 07.04.2024 - Mandatul de trei meciuri – atat i-a permis FRF, luand in calcul timpul – al lui Florin Stinga, ca A1 la FC Petrolul și „imblanzitor de lupi”, a debutat „pe pistol”: 1-0, acasa, in cel dintai meci din play-out, cu FCU 1948 Craiova. A continuat cu o remiza, rezultat uzual in sezonul regular al „galben-albaștrilor”,…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Dezvaluiri incendiare din motivarea instanței: Ce a facut Vlad Pascu inainte de tragicul accident de la 2 Mai

08:46, 26.02.2024 - Prietenii lui Vlad Pascu au relatat ca acesta facea drifturi și manevre periculoase, astfel incat doi dintre ei i-au cerut sa il lase sa coboare din mașina. Marturiile prietenilor și ale victimelor lui Vlad Pascu se regasesc in motivarea hotararii judecatorului de camera preliminara care a dispus inceperea…

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?