Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să pui alcool sau urzici în apa în care fierbi carnea de vită. Secretul folosit în restaurante

Publicat:

De ce sa adaugi alcool sau urzici in apa in care fierbi carnea de vita. Secretul folosit in restaurante. Carnea de vita nu e tocmai ușor de gatit, mai ales cind vine vorba de fierbere. Insa exista un mic secret care te poate ajuta.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Cum scapi de igrasie și mucegai cu un ingredient simplu din bucatarie. Secretul folosit de multe gospodine

10:10, 04.04.2024 - Indiferent daca este vorba despre o casa veche sau una noua, umiditatea excesiva poate duce la apariția igrasiei și a mucegaiului. Este o problema pe care mulți oameni o subestimeaza, dar care poate afecta calitatea aerului din interiorul casei și poate fi daunatoare pentru sanatatea locuitorilor. Din…

Carnea de piton are gust de pui și ar putea fi trecuta in meniu, la restaurante, susține un cercetator australian

14:05, 16.03.2024 - Un cercetator australian a povestit ca a mancat carne de piton și crede ca ar putea fi un preparat apreciat in restaurante, indemnand lumea sa manance șarpe, scrie The Guardian.Dr. Daniel Natusch a mancat piton in aproape toate modurile imaginabile. „L-am facut la gratar. L-am avut in frigarui de satay.…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi neaparat in apa in care fierbi pastele. Secretul la care apeleaza toți italienii

23:05, 04.02.2024 - Toate gospodinele iși doresc sa gateasca paste ca cele din Italia, insa cred ca acest lucru este imposibil. Ei bine, lucrurile stau diferit, de fapt. Tot ce trebuie sa faci ca sa aiba un gust unic este sa adaugi un ingredient secret in apa in care le fierbi.

Cum sa fierbi gaina de țara mai repede. Ingredientul banal care fragezește carnea

14:15, 27.01.2024 - Pastrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține caldura potrivita.Ar trebui sa folosiți lichid cat sa acopere carnea, iar suprafața trebuie sa se onduleze, nu sa faca bule. Pentru o aroma foarte buna, asezonați lichidul de scufundare cu legume aromate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?