Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să pui alcool sau urzici în apa în care fierbi carnea de vită. Secretul folosit în restaurante

Publicat:

De ce sa adaugi alcool sau urzici in apa in care fierbi carnea de vita. Secretul folosit in restaurante. Carnea de vita nu e tocmai ușor de gatit, mai ales cind vine vorba de fierbere. Insa exista un mic secret care te poate ajuta.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

Cum scapi de igrasie și mucegai cu un ingredient simplu din bucatarie. Secretul folosit de multe gospodine

10:10, 04.04.2024 - Indiferent daca este vorba despre o casa veche sau una noua, umiditatea excesiva poate duce la apariția igrasiei și a mucegaiului. Este o problema pe care mulți oameni o subestimeaza, dar care poate afecta calitatea aerului din interiorul casei și poate fi daunatoare pentru sanatatea locuitorilor. Din…

Cum faci cele mai bune pulpe de rața ca sa ți se topeasca in gura. Secretul simplu cu care nu dai greș niciodata

18:06, 23.03.2024 - Carnea de rața este, in general, mai tare, astfel ca are nevoie sa fie preparata cu mai multa atenție, pentru a ieși moale și savuroasa. Dar sa nu exageram, nu e nevoie sa ai o diploma de chef ca sa poți gati rața.

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Carnea de piton are gust de pui și ar putea fi trecuta in meniu, la restaurante, susține un cercetator australian

14:05, 16.03.2024 - Un cercetator australian a povestit ca a mancat carne de piton și crede ca ar putea fi un preparat apreciat in restaurante, indemnand lumea sa manance șarpe, scrie The Guardian.Dr. Daniel Natusch a mancat piton in aproape toate modurile imaginabile. „L-am facut la gratar. L-am avut in frigarui de satay.…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția minciunelelor. Secretul folosit de gospodine pentru un gust aparte

18:36, 27.02.2024 - Nu exista persoana care sa nu cunoasca rețeta delicioaselor minciunele cu care bunicii ne-au facut copilaria mai frumoasa. Acest desert are o compoziție similara cu cea a gogoșilor, iar gustul te duce direct cu gandul la copilarie. Iata care este ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?