Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară celebra carne la garniţă. Secretul aşezării în straturi a cărnii şi la ce mâncăruri poate fi folosită

Publicat:

Carnea la garnita este una dintre cele mai vechi si mai folosite metode de pastrare a carnii, ce dateaza de pe vremea romanilor. Vorbim de bucatele de carne cu sau fara os (de porc, pasare, vita, oaie), de regula cruda, inabusite in untura si apoi pastrate in untura limpede.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Necazul unei familii dupa ce a taiat porcul din curte

13:11, 12.04.2024 - O  familie formata din cinci persoane, din care trei copii si doi adulti,  a ajuns la spital dupa ce oamenii au consumat carne de porc din propria gospodarie. Au ignorat sa solicite un examen de specialitate a carnii si s-au imbolnavit de trichineloza. „In aceasta saptamana, o familie formata din 5…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Ministrul Agriculturii: Carnea de miel va avea „un preț decent”

16:30, 23.03.2024 - Urmeaza perioada carnii de miel. Chiar daca mai este mai bine de o luna pana la Paște, fermierii din Romania se pregatesc deja pentru vanzarile de carne de miel. Ministrul Agriculturii , Florin Barbu, estimeaza ca acest produs alimentar se va vinde in piețe cu un „preț decent”. „Nu pot sa dau un pret…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…

Celebra actrița cu care a fost logodit Mihai Bendeac. Vedeta i-a pus capac: „Devenisem șocat de faptul ca…”

17:40, 02.02.2024 - Mihai Bendeac ar fi putut fi la casa lui in prezent daca soarta nu ar fi avut alte planuri. Puțini iși amintesc de faptul ca indragitul actor a fost logodit la un moment dat cu o celebra actrița de la noi care, mai ca i-a pus capac, noteaza click.ro. Vorbim despre Andreea Vasile, una dintre […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?