Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă înfiorătoare în Olt. Un bărbat și-a ucis partenera de viață, după ce a lovit-o cu o secure

Publicat:

Un barbat a ajuns in custodia poliției, dupa ce partenera sa de viața, o femeie de 42 de ani, a murit in condiții crunte. Barbatul a fost retinut de catre oamenii legii din Olt, dupa ce si-a omorat partenera de viata, pe care ar fi lovit-o cu o secure in zona capului. Agresiunea cu urmari […] The post Crima infioratoare in Olt. Un barbat și-a ucis partenera de viața, dupa ce a lovit-o cu o secure first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batut de fani și suspendat pe viața, luptatorul de MMA care a lovit o „ring girl” vine cu explicații: „Am fost tensionat și aveam emoții”

11:06, 23.04.2024 - Luptatorul iranian Ali Heibati se afla in centrul unui scandal uriaș dupa o gala de MMA care a avut loc vineri. Inainte de lupta a lovit-o cu piciorul pe una dintre fetele care anunța startul luptei, a fost batut de fani dupa lupta și a fost suspendat pe viața. Iar acum a avut o prima reacție. Intr-o…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Barbat de 54 de ani, arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca si-a ucis partenera de viata

12:00, 26.03.2024 - Un barbat de 54 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Dolj, pentru 30 de zile, fiind acuzat ca si-a ucis partenera de viata pe care a lovit-o de mai multe ori cu corpuri dure, potrivit news.ro. Politistii din Dolj au fost sesizati despre faptul ca o femeie de 46 de ani din localitatea Simnicu…

Moarte infioratoare pentru tanara medicinista de la Timișoara – Andreea a fost injunghiata de 30 de ori

19:35, 24.03.2024 - Crima abominabila vineri la Timișoara. Potrivit anchetatorilor, din raportul de examinare medico-legala reiese ca tanara studenta a avut o moarte infioratoare. Victima a fost injunghiata de 30 de ori și, se pare, inainte de a muries-a luptat cu agresorul pe care a reușit sa il zgarie Va reamintim ca…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.

Ce spune iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina. Femeia susține ca se teme pentru viața ei: "Au fost atacați...”

12:45, 12.02.2024 - Iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina a facut declarații. Femeia susține ca cei trei frati nu aveau cum sa aiba asupra lor macete si ca se teme pentru viata ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?