Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confruntă cu probleme de sănătate mintală

Publicat:
CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confruntă cu probleme de sănătate mintală

Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Romania, printre țarile care au cele mai multe probleme de sanatate orala. Consultații stomatologice gratuite in cadrul campaniei de la UMF Cluj.

15:01, 20.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie Cluj-Napoca deruleaza campania „Cu un zambet mai aproape de sanatate!” care prevede promovarea educației pentru sanatate orala in randul copiilor de gradinița și a elevilor și acordarea de consultații stomatologice gratuite.

Gabriel Lazany: „Suntem spitalul pe locul intai in tara ca revenire post-pandemica a pacienților”

13:06, 16.03.2024 - Gabriel Lazany a declarat, in cadrul unei conferințe de presa, ca Spitalul Clinic Județean de Urgența Bistrița se afla pe locul intai in tara ca revenire a pacienților dupa pandemie. „Foarte multe spitale au probleme din cauza aceasta, pacientii nu s-au reintors. La noi au venit si sunt chiar mai multi”…

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Mesaj ingrijorator dinspre Oțelul Galați: „Dorinel Munteanu se confrunta cu serioase probleme de sanatate”

16:41, 20.02.2024 - Cristian Munteanu, managerul general al Oțelului Galați, și-a exprimat public susținerea fața de antrenorul echipei, Dorinel Munteanu. „Neamțul” se confrunta cu probleme de sanatate serioase, care il fac sa nu poata fi prezent alaturi de stafful sau, fiind necesara spitalizarea acestuia. Oficialul galațenilor…

Familia Maruța, grave probleme financiare. Firmele soților au datorii de peste 15,8 milioane de lei

08:56, 20.02.2024 - Andra și Catalin Maruța se confrunta cu datorii enorme. Cuplul are datorii pentru firmele pe care le deține, in valoare de aproape 16 milioane de lei, in condițiile in care deschide și inchide afaceri periodic. Firmele cuplului Andra – Maruța se confrunta cu datorii enorme. Soții au impreuna patru firme…

Horoscop pentru joi, 08 februarie 2024. Iata zodia care s-ar putea confrunta cu probleme de sanatate

08:05, 08.02.2024 - Berbec Ar fi bine sa te odihnesti pe indelete. Energia vitala este fluctuanta si astfel risti sa gafezi serios daca te implici in activitati care necesita efort fizic si mental prelungit. Se pot accentua neplaceri mai vechi. Vorbeste putin, strictul necesar si tine cont de sfaturile altora. Unii chiar…


Ce parere ai despre aceasta stire?