Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorba de vacuta cu fidea si leustean

Publicat:

Mod de preparare Ciorba de vacuta cu fidea si leustean

Carnea de vacuta se spala, se taie bucatele mici si se pune la fiert in apa cu sare. Cand s-a fiert pe jumatate se pun legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata se pune borsul si sucul de rosii, se potriveste de sare si se adauga fideluta.

Se lasa sa mai dea in clocot, apoi se opreste si se presara leusteanul tocat marunt.

Serviti cu placere!

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti AICI

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cat trebuie sa fiarba carnea de miel pentru ciorba. Așa iese frageda și gustoasa

13:20, 04.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numara chiar ciorba. Se potrivește perfect cu aceasta sarbatoare, insa nu orice gospodina știe sa o gateasca exact ca la carte. Cat trebuie sa fiarba, de fapt, bucațile de carne, astfel incat sa fie fragede.…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in ciorba ruseasca. E buna și pentru mahmureala

18:05, 05.03.2024 - La prima vedere, preparatul culinar pare ceva greu de realizat, pentru ca ingredientele pe care le conține nu prea se combina in gastronomia de baza. Cu toate acestea, ciorba ruseasca, denumita și soleanca, este un preparat extrem de apreciat in partea de est si in spatiul ex-sovietic. Iata ce ingrediente…

Dieta Dianei Munteanu, in varsta de 45 de ani. La ce nu renunta vedeta, care a fost dur criticata pentru felul in care arata. „Mananc și zilnic daca am pofta”

17:46, 05.03.2024 - Diana Munteanu are 45 de ani, iar in ultimii ani a slabit foarte mult. Cei care o cunosc i-au atras atenția și au intrebat-o daca este anorexica, insa, vedeta a explicat ca se simte foarte bine in pielea ei, chiar daca este atat de slaba.Diana Munteanu explica faptul ca nu renunța la un produs pe care…

Borsul sanatos se pune in oala de ciorba fiind deja fiert! O bunica ne-a dezvaluit de ce! (FOTO)

23:45, 19.02.2024 - BORSUL DE TARA…Toate gospodinele stiu ca borsul este un ingredient necesar in prepararea ciorbelor si supelor, conferindu-le acel gust inconfundabil si o aroma deosebita. Dar stiati ca momentul potrivit de a adauga borsul in ciorba poate face diferenta intre un preparat reusit si unul nereusit? De ce…

De ce trebuie fiert borșul inainte de a-l pune in ciorba. Cand trebuie pus 

15:55, 19.02.2024 - Borșul este un ingredient cheie in prepararea ciorbelor și supelor, conferindu-le acel gust inconfundabil și o aroma deosebita. Dar știai ca momentul potrivit de a adauga borșul in ciorba poate face diferența intre un preparat reușit și unul nereușit? De ce trebuie fiert borșul inainte de a-l pune in…


Ce parere ai despre aceasta stire?