Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorba de peşte se face doar cu patru legume. Secretele preparatului tradiţional, aşa se făcea odinioară

Publicat:
Ciorba de peşte se face doar cu patru legume. Secretele preparatului tradiţional, aşa se făcea odinioară

Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele care se pun in ciorba de pește […] The post Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…

Ce poți face cu apa in care ai fiert spanacul. Nu o mai arunca, e mult mai utila decat te-ai fi gandit

14:55, 21.03.2024 - Majoritatea gospodinelor știu cum sa prepare spanacul, și care sunt beneficiile acestuia, dar altele se pare ca nu știu ce poți face cu apa in care ai fiert spanacul, așa ca, de cele mai multe ori, il arunca, ceea ce este greșit. Așa ca, te invitam sa citești mai departe și sa aflii ce poți […] The…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Ce facea Mioara Roman in fiecare seara, pe vremea cand traia. Oana Roman a rupt tacerea: „Nu putea altfel”

22:55, 09.03.2024 - Inainte de a se stinge din viața, Mioara Roman avea un ritual de seara de la care nu se abatea niciodata. Din pacate, acesta a venit ca o consecința negativa la ororile vazute de fosta soție a ex-premierului Petre Roman. Ce dezvaluiri șocante a facut fiica ei, Oana Roman: „Nu putea altfel”. Oana Roman,…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in ciorba ruseasca. E buna și pentru mahmureala

18:05, 05.03.2024 - La prima vedere, preparatul culinar pare ceva greu de realizat, pentru ca ingredientele pe care le conține nu prea se combina in gastronomia de baza. Cu toate acestea, ciorba ruseasca, denumita și soleanca, este un preparat extrem de apreciat in partea de est si in spatiul ex-sovietic. Iata ce ingrediente…

Ingredientele de aur pe care le folosesc sarbii in zacusca. Cum faci Ajvar la tine acasa

13:50, 29.02.2024 - An de an, gospodinele din Romania pregatesc delicioasa zacusca de vinete. Aceasta se afla in topul celor mai gustoase preparate tradiționale romanești, este simplu de pregatit și are un gust inconfundabil de legume proaspete din gradina. In schimb, și sarbii au rețeta lor speciala de zacusca. Iata ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?