Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chef mare pentru Cristina, soția de care divorțează Nicolae Guță! Cum a sărbătorit contractul care îi asigură viitorul

Publicat:

Relația dintre Nicolae Guța și Cristina este, practic, istorie, cei doi urmand sa divorțeze cat de curand. Doar ca, pana atunci, blondina pare sa petreca cat poate, timp in care manelistul se chinuiește sa faca banii necesari pentru a-i ”rezolva” viitorul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-au cunoscut Vali Vijelie și soția sa, de fapt. Ce detalii au ieșit la iveala dupa episodul de infidelitate a cantarețului

15:40, 25.04.2024 - Vali Vijelie a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe soția sa. Relația dintre ei a inceput in urma cu mai bine de doua decenii, pe cand cantarețul de manele avea 20 de ani, iar ea doar 16 ani.

Ramore și soția lui divorțeaza la doar 2 luni de la nunta. Caștigatorul sezonului 13 iUmor și Denisa Dragan au o fetița de 5 luni

12:50, 16.04.2024 - Remus Iosub aka Ramore, așa cum s-a facut cunoscut in cadrul show-ului iUmor, și-a luat prin surprindere fanii dupa ce s-a aflat ca divorțeaza la doua luni distanța de la nunta! Iata ce detalii au ieșit la iveala in mediul online.

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Unde s-a mutat soția lui CRBL dupa desparțire. Elena a luat-o și pe fetița lor

16:00, 05.04.2024 - CRBL și Elena au ajuns la final de drum, deși nimeni nu se aștepta la asta. Divorțeaza pe cale amiabila, așa cum au anunțat, și promit sa ramana in relații bune de dragul timpului petrecut impreuna. Situația este cat se poate de serioasa, avand in vedere ca soția acestuia deja s-a mutat din casa, impreuna…

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!

Viorel Lis și-a sarbatorit ziua de naștere la cazinou, la pacanele. La 81 de ani, soția are grija de el: „Nu este un om de lasat la azil”

14:20, 20.02.2024 - Viorel Lis a implinit ieri, 19 februarie, 81 de ani, iar soția lui, Oana Lis, l-a sarbatorit intr-un cazinou din București, la pacanele. Intr-un interviu recent, ea a spus ca aceasta e marea placere a soțului ei, care se confrunta cu mai multe probleme medicale. La 81 de ani, Viorel Lis, fostul primar…


Ce parere ai despre aceasta stire?