Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chef mare pentru Cristina, soția de care divorțează Nicolae Guță! Cum a sărbătorit contractul care îi asigură viitorul

Publicat:

Relația dintre Nicolae Guța și Cristina este, practic, istorie, cei doi urmand sa divorțeze cat de curand. Doar ca, pana atunci, blondina pare sa petreca cat poate, timp in care manelistul se chinuiește sa faca banii necesari pentru a-i ”rezolva” viitorul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramore și soția lui au divorțat! Cum a sarbatorit Denisa Dragan desparțirea oficiala de Remus Iosub / FOTO

09:20, 14.05.2024 - S-au casatorit in urma cu doua luni, dar au ajuns rapid la desparțire. Ramore și soția lui au divorțat. Cei doi s-au separat oficial ieri și se pare ca Denisa Dragan este incantata de noua etapa din viața ei, dupa ce a devenit o femeie libera.

Cine este barbatul cu care Ioana, soția lui Ilie Nastase, a fost casatorita. Lucreaza la Ministerul de Interne: „Afacerile sunt in comun”

10:46, 21.04.2024 - Ioana Simion a fost casatorita timp de 22 de ani inainte de a-l cunoaște pe Ilie Nastase. Fostul ei soț, cu care și un baiat, lucreaza la Ministerul de Interne și nu au mai pastrat legatura dupa divorț.Inainte de a deveni doamna Nastase, Ioana Simion, a avut o alta casnicie care a durat 22 de ani, potrivit…

Iulia Navalniia, primul interviu dupa moartea lui Alexei Navalnii: Ce spune despre relația cu soția lui Volodimir Zelenski

21:05, 17.04.2024 - Iulia, vaduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnii, a acordat primul ei interviu dupa moartea soțului ei jurnalistului Time Simon Schuster, unde a numit razboiul din Ucraina razboiul lui Putin, nu al rușilor, și a indicat ca Ucraina nu vrea sa caute anti -ruși de razboi, noteaza Times.

Mireasa. Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație. Cum au sarbatorit indragostiții: ”Ne simțim foarte bine” / VIDEO

22:15, 05.04.2024 - Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație și sunt cei mai fericiți. Aceștia se bucura de fiecare moment impreuna, iar pentru a marca ziua speciala, și-au facut o promisiune importanta. Concurentul a surprins-o pe iubita lui și i-a facut o surpriza.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!

„Fie bau-bau, fie acadeaua”. Silvestru Șosoaca, dezvaluri despre cum decurgea relația cu soția sa: „E foarte ușor de dus de nas”

21:45, 26.02.2024 - Relația cu Diana Șoșoaca s-a degradat dupa ce a ajuns senator, iar ea a simțit nevoia sa epateze exagerat cu acest lucru, iar certurile s-au multiplicat odata cu inființarea partidului „SOS Romania” cand senatoarea insista sa se bage peste deciziile lui, a declarat Silvestru Șoșoaca, intr-un interviu…


Ce parere ai despre aceasta stire?