Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cerere în căsătorie cu momente de panică şi urmăriri ca în filme în Baia Mare Mădălin şi-a speriat iubita pentru a-i pune marea întrebare: Vrei să fii soția mea?

Publicat:
Cerere în căsătorie cu momente de panică şi urmăriri ca în filme în Baia Mare Mădălin şi-a speriat iubita pentru a-i pune marea întrebare: Vrei să fii soția mea?

Madalin, un tanar din Baia Mare, a facut o cerere in casatorie inedita. Iubita lui a ajuns complice in scenariul unui film de actiune, pe care Madalin l-a pus la cale cu ajutorul politistilor. Abia la finalul unei urmariri in trafic, tanarul a pus si mult asteptata intrebare. Si a primit si raspunsul. Un DA hotarat, aplaudat de martori si de oamenii legii. The post Cerere in casatorie cu momente de panica si urmariri ca in filme in si-a speriat iubita pentru a-i pune marea intrebare: Vrei sa fii soția mea? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Altfel are gust iubirea intr-o mașina de peste 150 de mii de euro! BRomania, momente romantice cu iubita cea noua / PAPARAZZI

22:45, 15.04.2024 - Altfel are gust iubirea intr-o mașina de peste 150 de mii de euro. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, l-au surprins pe BRomania in ipostaze romantice cu iubita cea noua.

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Cerere surpriza in casatorie in showbizul romanesc. Cei doi s-au logodit

13:25, 05.04.2024 - Momente de fericire deplina pentru o vedeta de la noi din țara. O vacanța superba, intr-o destinație spectaculoasa, a fost fundalul perfect pentru o cerere surpriza in casatorie in showbizul romanesc. Cei doi s-au logodit și au și impartașit cu fanii primele imagini surprinse dupa fericitul eveniment.…

Știrile Antena Stars. Irina Rimes, cerere in casatorie neobișnuita. Cum a reacționat cantareața cand a vazut: ”Mi-a citit declarațiile...” / VIDEO

19:25, 20.03.2024 - Irina Rimes este o artista indragita de la noi din țara și a pus inimile de jar barbaților. Cantareța a avut parte de o cerere in casatorie chiar de la un barbat necunoscut, chiar in fața casei sale. Cat de mult s-a pregatit acesta pentru a-i cere mana indragitei vedete!

Jorginho, raspuns brutal pentru iubita lui cand l-a intrebat daca o cere in casatorie

12:40, 24.02.2024 - Jorginho, 32 de ani, și fosta concurenta de la „The Voice UK”, Cat Harding, 33 de ani, s-au logodit la sfarșitul anului 2023. Momente din viața de cuplu a celor doi apar in documentarul „Married to the Game”, produs de Prime Video, dedicat sportivilor celebri și partenerelor acestora. Jorginho, starul…

Nunta mare in familia lui Nicolae Guța! Cerere in casatorie surprinzatoare, cu un inel rar: ”Sunt doar 50 la numar in toata lumea”

10:11, 19.02.2024 - Se anunța nunta mare in familia lui Nicolae Guța, asta pentru ca nepoata sa, Sonia Ferrari, a fost ceruta de soție cu un inel extrem de rar. In exclusivitate pentru Spynews.ro, ea face declarații despre barbatul care i-a pus marea intrebare. Cine e el și cu se ocupa, dar și cum a cucerit-o. Ce spune…

Power Couple Romania, 14 februarie 2024. Momente de panica pentru Emi. Concurentul, la un pas de a se accidenta / VIDEO

22:31, 14.02.2024 - Proba din ediția din aceasta seara de la Power Couple Romania nu s-a dovedit atat de simpla pentru Emi. Chiar daca, la inceput, el și soția lui pareau ca se coordoneaza și ca nu au mari dificultați, ulterior, concurentului i s-a facut rau.

Recitaluri poetice, dezbateri, proiecții de filme și momente muzicale, la Festivalul Internațional de Literatura de la Odesa, gazduit la București

22:25, 13.02.2024 - In perioada 22-25 februarie, Bucureștiul gazduiește cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Literatura de la Odesa, un proiect cu tradiție, devenit itinerant din cauza razboiului. 


Ce parere ai despre aceasta stire?