Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai mari datorii la asigurile de sănătate le au companiile de stat

Publicat:

Cele mai mari datorii la asigurile de sanatate le au companiile de stat  

Fiscul vrea sa recupereze - prin executare silita - datoriile pe care le au firmele cu întârzieri la plata contributiilor sociale obligatorii - se arata într-un comunicat al institutiei.

Aproape 160 de mii de firme din România au restante la bugetul de stat în valoare totala de aproximativ 16 miliarde de lei.

Potrivit sursei citate, cele mai mari restante la bugetele de asigurari de sanatate le aveau companii cu capital de stat. 


Etichete CASSsanatatedatoriiANAF

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Țesatura Timpului”, la Brașov

13:45, 23.04.2024 - Asociația Armonie Interculturala Japonia, in parteneriat cu Biblioteca Județeana George Barițiu și Modarom au lansat, la Brașov, proiectul „Țesatura timpului”, care se desfașoara pe parcursul lunii aprilie. Modarom gazduiește, in luna aprilie, expoziția „Țesatura timpului” rezultat al colaborarii Bibliotecii…

Primul exercitiu de securitate cibernetica organizat in Romania pentru companiile din energie are loc la Palatul Parlamentului

09:00, 15.04.2024 - Exercitiul organizat, luni, 15 aprilie, are scopul de a stabili nivelul de pregatire al companiilor din energie pentru a face fata unor eventuale atacuri cibernetice, relateaza Agerpres.Evenimentul dedicat primului exercitiu de securitate cibernetica din Romania este organizat la Palatul Parlamentului…

Ce se intampla cu locurile de munca din Romania. Unde se gasesc cele mai mari oportunitați

10:55, 06.04.2024 - Serviciile s-au clasat ca al doilea cel mai activ angajator in primul trimestru, cu 10.000 de posturi vacante publicate, in timp ce call-center-ul / BPO-ul a ocupat locul al treilea, urmat de turism, industria alimentara și construcții. Bogdan Badea, CEO eJobs.ro, a declarat ca turismul a inregistrat…

Statul cu ochii pe datoriile romanilor. Primariile blocheaza conturile bancare și pentru restanțe de 200 de lei

18:50, 23.02.2024 - Statul cu ochii pe datoriile romanilor. Primariile blocheaza conturile bancare și pentru restanțe de 200 de lei In incercarea de a strange tot mai mulți bani la buget, Fiscul și direcțiile de taxe și impozite locale, care țin de primarii sunt cu ochii pe datoriile romanilor. Inclusiv cei cu restanțe…

Raport PwC: Romania a urcat pe locul 28 intr-un top al atractivitații pentru companiile private, avand scoruri bune pentru mediul macroeconomic și cadrul de reglementare, dar mai slabe la mediul de afaceri și infrastructura

10:46, 22.02.2024 - Romania a urcat pe locul 28 intr-un clasament al celor mai atractive 33 state din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) pentru companiile private, dupa ce se situase pe locul 32 la ediția anterioara, conform analizei PwC EMEA Entrepreneurial and Private Business Heatmap.

Firmele care activeaza in Romania platesc cele mai mari prețuri la energie din Uniunea Europeana

17:30, 14.02.2024 - Companiile din Romania si Ungaria platesc cele mai mari preturi la energie din Uniunea Europeana, de aproape trei ori mai mari decat cele platite de firmele din Finlanda, arata raportul anual CE.

Peste 800 milioane euro din fonduri nerambursabile sunt disponibili pentru investitii in energie verde, cu alocari de 415 milioane euro pentru cresterea eficientei energetice si 400 milioane euo pentru productia de energie regenerabila

14:56, 12.02.2024 - ”Fonduri nerambursabile de peste 800 milioane euro pentru investitii in proiecte de energie verde vor fi disponibile pe piata in urmatoarele saptamani, unde companiile vor putea creste eficienta energetica a fabricilor sau noi unitati de producere a energiei regenerabile vor putea fi instalate pe tot…

GES: Va fi un an dur pentru companiile din Romania

11:20, 11.02.2024 - Tot mai multe companii din Romania vor o dubla verificare a conformarii la legislația mediului. Urmeaza un an dur, cu mai multe cerințe din partea autoritaților de mediu și amenzi pentru poluare. 2024 este anul in care cerințele din partea autoritaților sunt din ce in ce mai multe, iar posibilele sancțiuni…


Ce parere ai despre aceasta stire?