Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce condimente poți adăuga în cafeaua de dimineață. Susțin sănătatea organismului

Publicat:
Ce condimente poți adăuga în cafeaua de dimineață. Susțin sănătatea organismului

Adaugarea anumitor condimente in ceașca ta de cafea nu ofera doar o savoare speciala, ci poate stimula sanatatea creierului pe termen lung. Indiferent daca sunt presarate peste cafea sau incluse, aceste condiment ofera un adaos delicious rutinei cafelei de dimineața. Propunerile care urmeaza pot fi ingredientul secret de care are nevoie creierul.Ce condimente poți adauga in cafeaua de dimineațaDr. , neurolog specializat in sanatatea creierului, subliniaza potențialele beneficii ale unor mirodenii adaugate in cafea. Scorțișoara, turmericul, ghimbirul, nucșoara și piperul negru sunt…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Suplimentul zilnic de fibre poate imbunatați funcția creierului la adulții in varsta, potrivit unui studiu recent

15:55, 01.04.2024 - Nutriționiștii au demonstrat, recent, ca sanatatea intestinala și sanatatea creierului pot fi imbunatațite cu ajutorul unor suplmente. Noi cercetari arata un supliment de fibre ar putea fi folosit pentru a imbunatați funcția creierului la adulții in varsta.

Un cercetator in neuroștiințe dezvaluie 5 obiceiuri simple pentru imbunatațirea memoriei

23:45, 23.03.2024 - Sanatatea creierului este un aspect critic, dar adesea trecut cu vederea, al sanatații și bunastarii generale. Protejarea acestuia poate reduce riscul de a dezvolta boala Alzheimer și demența. Un cercetator in neuroștiințe dezvaluie 5 obiceiuri simple pen

Condimentele care pot fi adaugate in cafeaua de dimineața. Susțin sanatatea organismului

06:50, 14.03.2024 - In cautarea vitalitații creierului și a sanatații cognitive, mulți dintre noi apelam la diverse strategii: de la „antrenarea” creierului prin diverse activitați, pana la unele schimbari in dieta. Cu toate acestea, experții sugereaza ca exista o soluție remarcabila, care poate stimula sanatatea creierului.…

4 motive pentru a cumpara jocuri de societate

14:25, 06.03.2024 - Te intrebi daca merita sau nu sa investești in a achiziționa jocuri de societate? Fie ca sunt pentru copii sau pentru adulți, jocurile de societate iți pot aduce o serie de beneficii. Principalul lor scop, așa cum sugereaza și numele, este acela de a facilita socializarea, insa, in afara de acest aspect,…

Un nou studiu scoate la iveala impactul nefast al depozitelor de grasime abdominala asupra creierului

04:25, 29.02.2024 - Cercetatorii de la Rutgers Health din SUA au realizat un studiu privind relația dintre depozitele de grasime abdominala și sanatatea creierului la persoanele de varsta mijlocie cu risc de a suferi de boala Alzheimer. La studiu au participat 204 persoane sanatoase de varsta mijlocie cu antecedente familiale…

4 sfaturi utile pentru o conviețuire pașnica impreuna cu pisica

11:45, 21.02.2024 - Pisica este unul dintre cele mai iubite animale de companie de pe intreaga planeta, și asta din motive intemeiate: e grațioasa, independenta, afectuoasa și frumoasa. Dar conviețuirea cu  o pisica are o serie de provocari unice și e nevoie de un pic de rabdare și de multa informare pentru o relație armonioasa…

Quercitina, aliatul-minune pentru afecțiunile respiratorii și sanatatea plamanilor

15:20, 15.02.2024 - Renumita pentru calitațile sale antioxidante și pentru gama diversa de beneficii pentru sanatate, quercetina, un pigment flavonoid care se gasește in diverse surse vegetale, a atras atenția pentru potențialul sau de promovare a starii generale de bine și de combatere a diferitelor afecțiuni, in special…

Persoanele cu aceste profesii risca sa dezvolte demența! Legatura nebanuita dintre aceste meserii și boala: ce spun experții

09:45, 15.02.2024 - Profesorul de neurologie David Raichlen, specializat in biologia umana și evoluție, la Universitatea din California de Sud, a impartașit aceasta avertizare alarmanta intr-un episod recent al podcastului lui Steven Bartlett, „Diary of a CEO".Profesorul Raichlen, ale carui cercetari includ legaturile…


Ce parere ai despre aceasta stire?