Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz zguduitor! Ce acuzații înfiorătoare i se aduc unui bărbat de 48 de ani, tată și pretins pastor/A fost arestat

Publicat:
Caz zguduitor! Ce acuzații înfiorătoare i se aduc unui bărbat de 48 de ani, tată și pretins pastor/A fost arestat

Un caz cu acuzații cutremuratoare, ajuns in prima faza in atenția oamenilor legii, a devenit public. Sunt acuzații greu de imaginat ce planeaza la adresa unui barbat de 48 de ani, tatal a trei fete. Și, dupa cum scrie presa din Arad, și pretins pastor al unei comunitați locale. Barbatul in varsta de 48 de […] The post Caz zguduitor! Ce acuzații infioratoare i se aduc unui barbat de 48 de ani, tata și pretins pastor/A fost arestat first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar arestat dupa ce a agresat un polițist aflat in timpul serviciului

23:40, 08.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a agresat un polițist aflat in timpul serviciului in zona unui local din orașul Ineu, județul Arad.

Violata de propriul tata timp de un deceniu. Barbatul se autointitula ca pastor

12:40, 27.02.2024 - De la 9 ani pana la 17 ani a indurat o tanara din Arad coșmarul de a fi batuta și violata constant de tatal sau, un autointitulat pastor neoprotestant, pana sa il denunțe la poliție.

Un barbat din Arad, pastor in comunitarea sa, a fost arestat dupa ce și-ar fi violat cele trei fiice timp de 16 ani

13:00, 26.02.2024 - Un barbat de 48 de ani din judetul Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca, timp de 16 ani, si-a violat fiicele minore. Fata cea mare, care acum este majora, s-ar fi destainuit unor colegi, iar astfel Politia a deschis o ancheta, scrie News.ro

Hoțul din Stejar a fost arestat: este un barbat din Peregu Mare

15:05, 24.02.2024 - Un barbat de 39 de ani din Peregu Mare a furat banii dintr-o casa din localitatea Stejar. „La data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției 8 Rurala Savarșin au fost sesizați despre faptul ca, dintr-un imobil din Stejar, ar fi fost sustrași 1.900 de lei. In urma investigațiilor efectuate a fost identificat…


Ce parere ai despre aceasta stire?