Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânăr arestat după ce a agresat un polițist aflat în timpul serviciului

Publicat:
Tânăr arestat după ce a agresat un polițist aflat în timpul serviciului

Un tanar de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a agresat un polițist aflat in timpul serviciului in zona unui local din orașul Ineu, județul Arad.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist taiat cu un briceag, in Arad

21:30, 09.04.2024 - S-a intamplat chiar intr-o autospeciala de poliție, in urma cu cateva zile. Este al doilea polițist atacat, dupa cel de la Ineu, care a fost batut in timpul serviciului de un tanar de 25 de ani.

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

A batut un polițist local la Ineu: tanarul a fost arestat

16:55, 08.04.2024 - Un tanar din Ineu a batut un polițist local. El a fost prins, reținut și arestat pentru 30 de zile. „La nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu se efectueaza cercetari fața de un inculpat, in varsta de 25 ani, cu privire la savarșirea infractiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 și alin.…

Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv

15:15, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Ineu a fost agresat fizic in noaptea de 6 spre 7 martie, in timp ce intervenea la o solicitare, totul... The post Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Scene barbare: un polițist din Timișoara a fost batut de un barbat in timpul unei intervenții

13:25, 26.03.2024 - Un barbat este acuzat de doua fapte de ultraj, dupa ce a lovit si a amenintat un politist care a fost chemat sa aplaneze un conflict in Timisoara. Agresorul a continuat scandalul in autospeciala si in sediul Politiei, unde a fost dus la audieri. Iata ce transmite Parchetul”In data de 24.03.2024,…

Un politist de la Rutiera s-a impuscat in cap. Agentul era in timpul serviciului și s-a dus acasa

18:20, 19.03.2024 - Criminalistii de la Inspectoratul Judetean de Politie Neamt cerceteaza imprejurarile in care un coleg de la Biroul Rutier Roman a recurs la un gest extrem: sinucidere prin impuscare. Cel care a decis sa-si curme zilele este un subofiter in varsta de 39 de ani, tragedia consumandu-se luni, 18 martie…

Tragedie la Inspectoratul de Poliție Județean Neamț. Un tanar polițist s-a sinucis in timpul serviciului

17:36, 18.03.2024 - Un polițist de 39 de ani din Roman, Neamț, s-a sinucis, luni dupa-amiaza, in timpul serviciului. Era testat psihologic, apt, in termen, fiind angajat din sursa externa in urma cu șapte ani.

Multiplele personalitați ale unui tanar. Ultima funcție inventata: polițist rutier la Alba Iulia

16:40, 01.02.2024 - Un tanar in varsta de 25 de ani din Arad, care se folosea de calitatea de om al legii și oprea șoferi in trafic, a fost reținut la Alba Iulia pentru 24 de ore. La percheziții au fost descoperite legitimații ale unor structuri care nu exista in realitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?