Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât mălai se pune la mămăligă. Rețeta de mămăliga moale

Publicat:
Cât mălai se pune la mămăligă. Rețeta de mămăliga moale

Mamaliga este preferata multor persoane, mai ales in combinații de mancare tradiționala, cu o tochitura pe langa, oua, branza sau cartofi prajiți. Cu siguranța deja va gandiți la mancare și cum sa preparați o mamaliga perfecta, așa ca iata care este rețeta de mamaliga moale, cat malai trebuie sa pui, dar și cata apa pentru a ieși compoziția perfecta. Nu trebuie sa mai mergi la restaurante tradiționale pentru o porție de mamaliga și nici nu trebuie sa ceri ajutorul. Trei ingrediente pe care le ai la indemana sunt tot trebuie pentru mamaliga ta.Cata apa se pune la mamaligaMamaliga a devenit, in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa faci ca galbenusul oului fiert sa nu se inverzeasca. Asa isi va pastra culoarea perfecta

22:51, 26.04.2024 - Se apropie Paștele, drept urmare, gospodinele deja au inceput pregatirile. Nelipsite de pe mesele romanilor sunt ouale roșii. Insa dupa cateva zile de la fierberea lor, galbenusul lor se inverzește. Ce puteți face pentru ca galbenușul sa nu se mai inverzeasca și sa-și pastreze culoarea! De ce galbenusul…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

14:31, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Cum iti poti curata inelele acasa. Sfaturi de la specialistii SABRINI

11:50, 19.03.2024 - Orice femeie are o relatie speciala cu bijuteriile sale, pentru ca acestea sunt parte din “bagajul” prin care isi exprima stilul, personalitatea, preferintele. De multe ori, purtam cu mare grija bijuteriile si stim ca, pentru a-si pastra frumusetea si stralucirea, este nevoie ca, periodic, acestea sa…

MESE FESTIVE Chec aperitiv sarat cu șunca și masline: O rețeta festiva perfecta

12:35, 14.02.2024 - Cand vine vorba de a impresiona oaspeții la o masa festiva, checul aperitiv sarat cu șunca și masline este alegerea ideala. Acest aperitiv colorat și savuros va fi, cu siguranța, punctul de atracție al platoului de gustari. The post MESE FESTIVE Chec aperitiv sarat cu șunca și masline: O rețeta festiva…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?