Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătaie în toată regula. Construcţia unei micro-hidrocentrale agită spiritele în Hunedoara

Publicat:

Bataie in toata regula din cauza unei micro-hidrocentrale ce va fi construita la Cornesti, in judetul Hunedoara. Doi barbati au ajuns la spital, dupa o altercatie iscata intre reprezentantii constructorului, cei ai unui ONG de mediu si localnici.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ora de sport care „le strica media” elevilor agita spiritele. „Nici la Matematica nu ia toata lumea 10”

23:55, 22.04.2024 - O situație expusa pe un grup al parinților de pe o rețea de socializare scoate la iveala o adevarata practica. Anumiți parinți obțin pentru copiii lor scutiri de la ora de Educație Fizica, de teama unor note mici care le-ar putea compromite elevilor șansele la o bursa școlara.

Un taximetrist a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de un șofer. O mașina parcata a fost avariata

10:51, 26.03.2024 - La data de 25 martie 2024, in jurul orei 18:15, un barbat de 34 de ani, din localitatea Lunca Cernii de Jos, in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, din municipiul Hunedoara, din direcția Micro 5 – Union, nu a observat la timp și a lovit din spate un autoturism (taxi, care lasa…

Bataie in toata regula intre Jador și prietenul lui, Nikolas Sax! Scandalul uriaș dintre cei doi cantareți, in Londra. Spynews.ro are toate detaliile!

22:50, 25.03.2024 - Scandal uriaș in urma cu doar cateva zile, in Londra! Deși spuneau ca sunt cei mai buni prieteni, iata ca spiritele s-au incins intre Jador și Nikolas Sax. Se pare ca cei doi au izbucnit, iar pana la bataie a mai fost doar un pas. Spynews.ro are detalii incredibile despre ce s-a intamplat.

ACCIDENT spectaculos in Stoiana. O mașina s-a dat peste cap, trei tineri la spital – FOTO

10:50, 24.03.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej, doua ambulanțe, un echipaj SMURD, dar și polițiștii au intervenit, azi-dimineața, la un accident rutier petrecut pe raza localitații Stoiana, comuna Cornești. Salvatorii au gasit la fața locului un autoturism rasturnat in afara parții carosabile, intr-o curte.…

Bataie in toata regula intre membrii unei familii din Alba. A fost nevoie de intervenția polițiștilor

11:40, 20.03.2024 - In data de 19 martie 2024, in jurul orei 15.00, o femeie de 54 de ani, din comuna Poiana Vadului, a sesizat, prin 112, faptul ca la locuința sa s-a produs un scandal in care au fost implicați mai mulți membri ai familiei. Din primele cercetari efectuate de polițiști, a rezultat ca, pe fondul unor neințelegeri…

Bataie in sediul poliției, intre doi barbați chemați la audieri/Un agent a fost lovit

14:40, 05.03.2024 - Situație tensionata chiar in incinta unui sediu de poliție, inaintea unor audieri. S-a intamplat in județul Hunedoara. Doi barbati care au fost implicati intr-o altercatie in Petrosani au fost chemati la sediul Politiei din municipiu, pentru a fi audiati. Doar ca la un moment dat cei doi au avut un…

Liderul PSD Cluj agita spiritele in coaliție: „E o diferența destul de mare intre Ciolacu și Ciuca”

10:35, 01.03.2024 - Senatorul clujean Vasile Dincu susține ca este o diferența destul de mare intre popularitatea, increderea și intenția de vot in favoarea lui Marcel Ciolacu fața de liderul PNL Nicolae Ciuca, in cursa pentru alegerile prezidențiale.

Noua pasarela peste calea ferata de mare viteza naște controverse: „Pare o parcare supraetajata“ VIDEO

19:10, 20.02.2024 - O pasarela pietonala aflata in șantier de doi ani, in Deva, va face legatura intre cartierele municipiului, peste caile ferate și Drumul Național 7. Construcția din Hunedoara a starnit controverse.


Ce parere ai despre aceasta stire?