Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizări de inundații pentru centrul și sudul țării: cod galben pentru râuri din județele Vâlcea, Dolj şi Olt

Publicat:
Avertizări de inundații pentru centrul și sudul țării: cod galben pentru râuri din județele Vâlcea, Dolj şi Olt

Hidrologii au emis o serie de avertizari de inundații pentru centrul și sudul țarii, informeaza .Pana dimineața la ora 6:00 este activ un cod galben pentru rauri din județele Valcea, Dolj si Olt.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vine POTOPUL! Cod galben de viituri in mai multe județe. HARTA zonelor afectate

11:56, 23.05.2024 - ”Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, specialistii I.N.H.G.A. au actualizat Codul galben care este valabil incepand de astazi, de la ora 12:00, pana vineri, la ora 10:00”, anunta, IHNGA.Acesta va afecta anumite sectoare de rauri…

Avertizari de inundatii pentru vestul si sud-vestul Romaniei

02:20, 23.05.2024 - Hidrologii au emis o serie de avertizari de inundatii pentru vestul si sud-vestul tarii, informeaza Rador Radio Romania.Astfel, pana dimineata, la ora 08:00, este activ un cod portocaliu pentru rauri din bazinul hidrografic Poganis, in judetul Caras-Severin.

Cod galben de inundatii in vestul tarii UPDATE Risc de viituri in 17 județe

12:45, 22.05.2024 - Hidrologii au emis miercuri dimineața o avertizare Cod galben de inundații pentru rauri din județele Hunedoara, Arad și Bihor. Sunt vizate raurile din bazinele hidrografice: Crișul Alb – afluenții aferenți sectorului aval S.H. Vața de Jos, Tauz (afluent al raului Crișul Negru) – bazin superior și afluenți…

 Hidrologii au emis miercuri dimineața o avertizare Cod galben de inundații pentru rauri din județele Hunedoara, Arad și Bihor.

09:50, 22.05.2024 - Hidrologii au emis miercuri dimineața o avertizare Cod galben de inundații pentru rauri din județele Hunedoara, Arad și Bihor. Sunt vizate raurile din bazinele hidrografice: Crișul Alb – afluenții aferenți sectorului aval S.H. Vața de Jos, Tauz (afluent al raului Crișul Negru) – bazin superior și...

Inundații pe mai multe rauri din județul Hunedoara și alte opt județe

12:35, 09.05.2024 - Hidrologii anunta cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, pana vineri dimineata. „In cursul acestei dimineti, specialistii Institutului National de Hidrologie si Gospodarie a Apelor au instituit Codul galben pentru rauri din noua judete ale tarii, cu valabilitate incepand…

Meteorologii au dat alerta: grindina, ploi torențiale și descarcari electrice in trei regiuni din Romania

10:30, 25.04.2024 - Meteorologii au emis joi dimineața o informare meteorologica de ploi, valabila in sudul, centrul și estul țarii pana vineri dimineața.„Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06In intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii.

Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri

13:20, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Pericol de inundații in nordul și centrul țarii: Nivelul apei in rauri ar putea crește, din cauza ploilor abundente

07:45, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare privind formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale și creșterea nivelului apei in unele rauri mici, in nordul și centrul țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?