Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ati vazut-o? A plecat la munca in Italia, iar familia o cauta din 2016

Publicat:

Ati vazut-o? A plecat la munca in Italia, iar familia o cauta din 2016 O femeie, de 47 de ani, din localitatea Someșu Cald, judetul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu in Italia și nu a mai luat legatura cu familia din cursul lunii iulie 2016.

Daca o vedeti, nu ezitati sa apelati gratuit 112 pentru a anunta imediat Politia!

Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca GHIC FLORICA, de 47 de ani, din Someșu Cald, comuna Gilau, judetul Cluj, a plecat la munca în Italia în luna martie 2016, aceasta nemaiputând fi contactata de catre familie din luna iulie 2016.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

OFERTA GENEROASA IN ITALIA Salariu atractiv pentru chelnerițe și promovarea sanatații la locul de munca

11:41, 26.04.2024 - Pe langa salariu, Gallonetto ofera și un bonus de 50 de euro angajaților care decid sa renunțe la fumat in timpul pauzelor de munca, conform informațiilor furnizate de La Stampa. The post OFERTA GENEROASA IN ITALIA Salariu atractiv pentru chelnerițe și promovarea sanatații la locul de munca first appeared…

Tragedie evitata in Cluj! Șoferul unei autospeciale de pompieri, cercetat pentru ca a ignorat trenul in ultimul moment

12:50, 10.04.2024 - Imagini șocante surprinse, marți dimineața, la Campia Turzii. O autospeciala pentru stingerea incendiilor, cu semnalele acustice și luminoase in funcțiune, a fost vazuta traversand riscant trecerea la nivel cu calea ferata.

HOROSCOPUL ZILEI-09 APRILIE

23:00, 08.04.2024 - MAHNIT DE GANDURI SUMBRE Sanatatea dvs. este robusta si, cel putin din punct de vedere fizic, nu se intrevad probleme. Psiho-afectiv, insa, starea dvs. este departe de a fi fericita. USOR APATIC Nu prea aveti chef de nimic, asa ca veti incerca sa  pasati partenerului cat mai multe activitati de peagenda…

Sfarșit tragic pentru un roman care urma sa se intoarca in țara, la familie. Barbatul in varsta de 50 de ani a murit in Italia, in timp ce incarca TIR-ul

18:05, 27.03.2024 - Un barbat care urma sa vina in Romania, la familie, a murit marți dimineața. Era plecat la munca in Italia, atunci cand a sfarșit tragic. Inițial, s-a spus ca ar fi vorba despre un accident de munca, asta pentru ca s-a stins din viața in timp ce incarca TIR-ul, intr-o parcare.

Cat costa puloverul purtat de Kate in ziua in care a anunțat ca are cancer. Mesajul ascuns in dungile albe și negre

12:15, 27.03.2024 - Dupa o lunga perioada de absența și multe speculații, pe 22 martie Ducesa de Wales venea in fața publicului anunțand ca a fost diagnosticata cu cancer. Dar, momentul apariției sale, imbracata intr-un pulover in alb și negru, se pare ca este și un mesaj.

Atentie, consumatori! Se intrerupe furnizarea apei in municipiul Medgidia, judetul Constanta

15:25, 05.03.2024 - In vederea executarii lucrarilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul conductei de distributie, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Poporului din municipiul Medgidia, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile in cursul zilei de maine, 06 martie 2024, in intervalul orar 08.00 19.00.In…

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.


Ce parere ai despre aceasta stire?