Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atelier de pedagogie muzeala Invatam sa tesem, la Muzeul de Arta Populara din Constanta

Publicat:
Atelier de pedagogie muzeala Invatam sa tesem, la Muzeul de Arta Populara din Constanta

In data de 27 martie, la ora 10.00, la Muzeul de din Constanta se organizeaza un atelier de pedagogie muzeala cu tematica "Invatam sa tesem", destinat copiilor din ciclul gimnazial. Copiii vor avea ocazia sa descopere secretele unui mestesug casnic vechi, pe care il practicau odinioara toate femeile din mediul rural: tesutul la razboi, potrivit reprezentantilor muzeului. Costul atelierului este 50 de lei, iar locurile sunt limitate. In pret, sunt incluse materialele neces ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol si foto: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

ADI Deșeuri: Activitați interactive pentru copii despre importanța reciclarii

13:51, 26.04.2024 - Copiii de la șase școli și doua gradinițe din județ au avut parte de activitați interactive in care au invațat despre importanța reciclarii, au vizitat Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Tarpiu și au colectat deșeurile selectiv, anunța ADI Deșeuri Bistrița-Nasaud. ”Invațam copiii din…

Magdalena, nascuta la Constanta, isi cauta familia biologica. Emotiile ma coplesesc

08:50, 21.04.2024 - Magdalena s a nascut in Constanta in anul 2002, iar la varsta de noua luni a fost adoptata. Acum, isi cauta familia biologica prin intermediul paginii de Facebook "The never forgotten Romanian children ndash; Copiii niciodata uitati ai Romaniei".Facem mentiunea ca acesata pagina a fost creata special…

Șoferul beat care a spulberat doi copiii la Constanța, arestat preventiv. Ce alcoolemie avea barbatul in momentul accidentului

17:40, 03.04.2024 - Accidentul cumplit s-a produs in localitatea Arsa, județul Constanța. Cei doi frați de 3 și 9 ani se aflau pe marginea șoselei, atunci cand au fost spulberați de șoferul baut. Dupa ce i-a lovit in plin, șoferul s-a izbit un cap de pod și alte doua autoturisme parcate.Impactul a fost foarte puternic,…

Ce avantaje au jucariile muzicale pentru cel mic

13:16, 01.04.2024 - Intr-o lume in care tehnologia și digitalizarea au devenit omniprezente, jucariile muzicale raman un instrument esențial in dezvoltarea armonioasa a celor mici. Afla din acest articol ce avantaje prezinta aceste jucarii pentru copilul tau! Dezvoltarea abilitaților motorii prin intermediul jucariilor…

Ioana Ciortea, producatorul local din Alba Iulia a nectarului de catina, omul care sprijina copiii bolnavi și imparte sanatate tuturor

18:56, 31.03.2024 - Ioana Ciortea, producatorul local din Alba Iulia a nectarului de catina, omul care sprijina copiii bolnavi și imparte sanatate tuturor Ioana Ciortea, producatorul local din Alba Iulia a nectarului de catina, omul care sprijina copiii bolnavi și imparte sanatate tuturor Ioana Ciortea, producator local…

Muzeul de Arta Populara Constanta: Ateliere de pedagogie muzeala cu tematica Papusi din fire colorate

15:00, 29.03.2024 - In perioada 3 5 aprilie, la Muzeul de Arta Populara se organizeaza ateliere de pedagogie muzeala cu tematica "Papusi din fire colorate" destinate copiilor din ciclul primar. In perioada 3 5 aprilie, la Muzeul de Arta Populara se organizeaza ateliere de pedagogie muzeala cu tematica "Papusi din fire…

#ConstantaEsteBine: Valul 3 de energie – partea intai – ziua 3. Cheia tineretii este sa te poti misca fluid de la o stare interioara la alta

10:26, 27.02.2024 - 27 februarie 2024 Cheia tineretii este sa te poti misca fluid de la o stare interioara la alta, de la o senzatie la alta. Copiii o pot face extrem de rapid desi, din postarea mea de acum doua zile, ati descoperit ca fixitatile, conditionarile si dresajul apar devreme in viata si rapid invatam sa ne…

Icoana cu Sfantul Haralambie din secolul al XIX-lea a intrat in patrimoniul Muzeului de Arta Populara in anul 1988

16:40, 10.02.2024 - Sfantul Haralambie, praznuit de Biserica Ortodoxa in cea de a zecea zi a lunii Faurar, se bucura de o mare pretuire in satul romanesc de altadata. Potrivit Muzeului de Arta Populara din Constanta, el era foarte respectat de tarani fiind protector impotriva ciumei, dar si al altor boli care faceau ravagii…


Ce parere ai despre aceasta stire?