Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac armat la Moscova. ISIS difuzează imagini explicite din timpul celui mai sângeros atac revendicat de gruparea jihadistă pe teritoriul european.

Publicat:
Atac armat la Moscova. ISIS difuzează imagini explicite din timpul celui mai sângeros atac revendicat de gruparea jihadistă pe teritoriul european.

O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista .

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.

ISIS amenința se razbune pe Putin pentru torturarea suspecților de terorism care au ucis 137 de oameni in sala Crocus. „Asasinii” au fost batuți, electrocuți și mutilați

17:30, 25.03.2024 - Gruparea jihadista Stat Islamic i-a amenințat pe rușii „salbatici“ cu „masacrul” , inclusiv pe Vladimir Putin, pentru torturarea barbaților suspectați ca au ucis 137 de persoane intr-un atac terorist la o sala de concerte de langa Moscova, vineri, 23 martie.

Au ucis oameni pentru bani. Ce suma au primit autorii atacului de la Moscova

15:35, 24.03.2024 - Au ucis oameni pentru bani. Un barbat care a fost reținut sub suspiciunea de implicare in atacul terorist din Moscova a spus ca i s-a promis o recompensa de 500.000 de ruble (n.r. – 5.400 de dolari) pentru a participa la masacru. „Am ucis oameni la Crocus pentru bani. Mi s-au promis aproximativ 500.000”,…

Statul Islamic difuzeaza imagini din timpul atacului terorist de la Moscova

08:15, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic (SI), potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Statul Islamic a publicat imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova

02:55, 24.03.2024 - Statul Islamic a facut publice imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova, informeaza Rador Radio Romania. Sambata, Statul Islamic a facut publice pe canalul sau de Telegram ceea ce sustine ca ar fi inregistrari video din timpul atacului ce a avut loc asupra salii de…

Intr-un nou mesaj, gruparea jihadista Stat Islamic spune de ce a atacat Rusia și cum au acționat teroriștii

16:50, 23.03.2024 - Gruparea jihadista Stat Islamic (SI) a declarat, sambata, ca patru dintre luptatorii sai au comis masacrul de vineri seara de la sala de concerte Crocus City Hall, din Moscova, și ca motivul atacului are legatura cu razboiul in desfașurare dintre Statul Islamic și „tarile care lupta impotriva Islamului”,…

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

ISIS a revendicat atentatul de la concertul de langa Moscova, soldat cu cel puțin 40 de morți

23:45, 22.03.2024 - Gruparea sunita militanta Stat Islamic a revendicat vineri, pe canalul de Telegram al grupului, responsabilitatea pentru atacul armat de la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 40 de morti si peste 100 de raniti.- Revenim cu informații - 


Ce parere ai despre aceasta stire?