Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat
Publicat:Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Curata prazul si taie-l pe lung, apoi taie felii de aprozimativ 1,5 cm, astfel incat sa obtii mici semiluni. Asigura-te ca pestele este bine spalat si curatat de solzi. Asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust.Intr-un bol mic adauga usturoiul si prazul si amesteca-le bine. Umple somonul…
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol si foto: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY
11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…
5 rețete de de salate sanatoase pentru pranzul de la munca. Ce sa iți iei la tine ca sa-ți țina de foame și nici sa nu cheltui banii inutil
14:21, 16.04.2024 - Salata cu Quinoa și Legume AsortateIngrediente:– Quinoa fiarta– Roșii cherry taiate in jumatate– Castraveți feliați– Ardei gras taiat cubulețe– Spanac proaspat tocat– Semințe de dovleac prajiteDressing:– Ulei de masline extravirgin– Suc de lamaie– Sare și piperMod de preparare: Amesteca toate ingredientele…
Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut
09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…
Rețeta perfecta pentru post: Ciorba de ștevie acrita cu zeama de varza
16:00, 22.03.2024 - Ștevia, ingredientul principal al acestei ciorbe, are numeroase beneficii pentru sanatate datorita conținutului ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale esențiale. Este cunoscuta pentru proprietațile sale antiinflamatoare, fiind benefica pentru sistemul cardiovascular și combaterea bolilor cronice.…
Rețete de prajituri și dulciuri cu banane
21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…
Piersici umplute cu nuci, rasfațul culinar de care nu te vei mai satura. Simplu de preparat, va impresiona orice gurmand
16:21, 08.03.2024 - Aceasta rețeta inedita combina dulceața suculenta a piersicilor cu textura crocanta a nucilor, rezultand intr-o explozie de arome bogate și gusturi delicioase. Descopera in continuare cum poți prepara acasa piersici umplute cu nuci și transforma aceasta gustare intr-o surpriza culinara rafinata și apreciata…
Piersici umplute cu nuci, rasfațul culinar de care nu te vei mai satura. Simplu de preparat, va impresiona orice gurmand
14:46, 08.03.2024 - Aceasta rețeta inedita combina dulceața suculenta a piersicilor cu textura crocanta a nucilor, rezultand intr-o explozie de arome bogate și gusturi delicioase. Descopera in continuare cum poți prepara acasa piersici umplute cu nuci și transforma aceasta gustare intr-o surpriza culinara rafinata și apreciata…
Negresa de post cu apa minerala și gem de prune
19:06, 06.03.2024 - Și in post te poți rasfața cu deserturi savuroase, daca sunt preparate corect, respectand pașii necesari. Chiar daca nu folosești oua, lapte sau unt, sunt o mulțime de alte ingrediente pe care le poți adauga in aluaturi.Poți obține blaturi de prajituri delicioase cu texturi pufoase, dense sau ușor umede,…