Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Intr-o rochie alba si transparenta, fara sutien. Cum si-a impresionat Inna toti fanii de pe YouTube

Publicat:

Inna si-a obisnuit deja fanii cu sesiuni live, acustice, pe care le face fie sub seria "Rock the roof", fie in decoruri exotice si relaxante.

De fiecare data cand are ocazia, ea filmeaza cate un cover live, pe care mai apoi il impartaseste fanilor. Asa s-a intamplat si cu piesa "The man I love", o versiune proprie a "The woman I love", care a strans peste 50.000 de vizualizari in timp record.

CITESTE SI: Dieta cu supa de rosii. Vezi cum poti pierde pana la 5 kilograme in 7 zile

In imaginile care incanta fanii, Inna atrage atentia nu doar prin voce, ci si prin stilul…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Cele mai bune trucuri pentru a scapa de grasimea abdominala, dezvaluite de un expert in fitness

09:20, 11.04.2024 - Doctorul in medicina sportiva Mike Diamonds este și antrenor de fitness, avand aproape un milion de abonați la canalul sau de Youtube.Cele mai bune trucuri pentru a scapa de grasimea abdominalaExperții in fitness te pot ajuta sa scapi de grasimea abdominala intr-un mod rapid. Aceștia iți vin in ajutpr…

Care carne este mai sanatoasa: Asigura-te ca se regasește in dieta ta

07:10, 10.04.2024 - Care este cea mai sanatoasa carne și cum sa o gatești. Carnea este utila, dar nu toata carnea, spun nutriționiștii. Și nu intotdeauna este vorba de culoarea ei - roșie sau alba, și nici de modul in care este crescuta, cum este gatita și in ce cantitate este consumata.

Antonia a imbracat rochia de mireasa. Cum ii sta lui Alex Velea mire, fanii au ramas fara cuvinte

10:05, 24.03.2024 - Imagini savuroase cu Antonia și Alex Velea! Cei doi și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au aparut ca mire și mireasa. Cum i-a stat vedetei in rochie alba. Alex Velea și Antonia, mire și mireasa! Antonia și Alex Velea și-au lasat urmaritorii din mediul online cu gura cascata, dupa ce au publicat…

Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Anunțul artistului: „Un capitol frumos se termina aici”

09:35, 19.03.2024 - Mario Fresh a surprins cu cea mai recenta mișcare pe care a facut-o in mediul online. Cantarețul in varsta de 24 de ani și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu iubita lui, Alexia Eram, iar apoi a avut un mesaj direct catre fanii lui. Artistul se bucura de succes atat in cariera lui…

ACTORUL DIN CAMERA 609 LANSEAZA UN NOU SINGLE

17:51, 26.02.2024 - Emanuel Cirstea lanseaza un nou single, ARMA ALBA, o piesa de dragoste cu o poveste pe care cu toții am trait-o la un moment dat. Melodia are un sound actual și un vibe ce va face ascultatorii sa dea play piesei iar și iar inca de la prima audiție. Emanuel a lasat deoparte rețeta obișnuita a unei lansari…

Andreea Raicu a renunțat la sutien și a pozat provocator. Cum au reacționat urmaritorii

16:10, 15.02.2024 - Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare doua imagini care au starnit imaginația urmaritorilor. Fara sutien și intinsa pe o canapea cu lenjerie alba, singurul accesoriu de pe trupul dezgolit al vedetei a fost doar un colier.


Ce parere ai despre aceasta stire?