Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea iubește din nou: ”Îmi bate inima pentru cineva”! Primele declarații despre noul iubit

Publicat:

, prezentatoarea celui mai iubit realityshow al momentului, „Puterea dragostei”, de la Kanal D, iubește din nou! Vedeta tv a facut primele declarații despre noul iubit! a confirmat ca este intr-o relație și ca iubește din nou de cateva luni. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a evitat sa dezvaluie identitatea celui care o face fericita in prezent, invocand cateva greșeli pe care le-a facut in trecut și de care face tot posibilul sa se fereasca in prezent. „Am intrat in viata publica de la o varsta frageda si fara prea multa experienta in a manageria totul. Consider

Citeste articolul mai departe pe heynews.ro…  

Sursa articol: heynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Alimentele pe care Andreea Mantea nu le poate consuma niciodata. „Asta este un blestem, e cel mai rau lucru care mi se putea intampla”

16:31, 10.03.2024 - Andreea Mantea, in varsta de 37 de ani, s-a confruntat cu o perioada delicata, atunci cand a dezvoltat mai multe alergii alimentare. Prezentatoarea TV și-a facut curaj și a vorbit despre „cel mai mare blestem”.La Fresh by Unica, Andreea a dezvaluit ce alimente evita, care sunt preparatele ei preferate,…

Cum a aflat fiul Ilincai Vandici despre divort. Vedeta de la Kanal D, dezvaluiri neasteptate: „Ce poate fi mai frumos de atat?”

00:15, 08.03.2024 - Ilinca Vandici a dezvaluit pentru prima data in spațiul public cum a decurs divorțul dintre ea și Andrei Neacșu pentru fiul lor, Zian. Prezentatoarea TV de la Kanal D a vorbit fara perdea despre durerea resimțita de micuțul baiat. A apelat la ajutorul unui specialist și a acționat intocmai cum i s-a…

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…


Ce parere ai despre aceasta stire?