Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Berecleanu, imagini din vacanţa cu familia: "Mă simt şi eu copil"

Publicat:

si-a petrecut vacanta de Paste în familie, însa nu a uitat de prietenii ei virtuali. de la ora 19:00 a marturisit ca vacantele petrecute în compania copiilor ei o fac sa se simta din nou copil.

le-a facut o surpriza prietenilor ei virtuali si a postat pe o retea de socializare mai multe imagini din vacanta petrecuta alaturi de cei doi copii ai sai. Vedeta le-a marturisit fanilor ei ca momentele petrecute în compania celor mici o fac sa se simta din nou copil.


Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo pentru vacanta de 1 Mai si de Paste: Va fi mai cald decat de obicei, dar va ploua mai mult

09:10, 23.04.2024 - Temperaturile medii in vacanta de 1 Mai si de Paste vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in toata țara. Va ploua mai mult in regiunile sud-estice, potrivit estimarilor meteo pentru urmatoarele 4 saptamani.

Obiceiul de la care Roxana Ciuhulescu nu se abate nici in vacanța. Vedeta a plecat in Egipt cu familia sa: ”Distracția continua”

21:05, 11.04.2024 - Roxana Ciuhulescu și familia ei au plecat intr-o vacanța de vis. Vedeta a ales o destinație superba, unde vremea este perfecta pentru a sta la plaja și a intra in apa marii. Totuși, de la un obicei nu s-a dezis și il practica constant. Iata despre ce este vorba!

Familia lui Culița Sterp, cu sute de oi, in Hațeg, se imbogatește de Paște. Cu cat vinde Mama Geta, brici la socoteli, kilogramul de carne de miel EXCLUSIV

20:25, 09.04.2024 - Mama Geta, a celebrului artist Culița Sterp, este o adevarata femeie de afaceri, in Hațeg. Simpatica femeie, priceputa la socoteli, ne-a vorbit, in interviul pentru Playtech Știri, despre pregatirile pentru Sarbatorile Pascale. Ne-a spus și cu cat vinde, in 2024, kilogramul de carne de miel. Ea explica…

Imagini cu casa pe care și-a cumparat-o Oana Radu, dupa ce a plecat din apartamentul in care locuia cu fostul soț: „Cea mai frumoasa”

11:35, 30.03.2024 - Oana Radu și-a cumparat o noua locuința dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Cei doi dețin impreuna un apartament pe care nu l-au imparțit inca, artista spune ca lasa totul pe mana justiției, caci și-a dat fostul soț in judecata. Dupa patru ani de relație, Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit,…

Apariție spectaculoasa la premiera fimului in care joaca Anamaria Prodan! Familia lui Ronald Gavril i-a fost alaturi vedetei! Imagini exclusive cu mama, sora și nepoții boxerului / VIDEO

11:25, 09.02.2024 - Anamaria Prodan a trait momente de vis la premiera filmului in care joaca. Vedeta a fost susținuta atat de Ronald Gavril, cat și de intreaga familie a lui. Mama, sora și nepoții boxerului au fost prezenți și au aplaudat-o pe Anamaria Prodan! Imagini exclusive cu intreaga familie a boxerului!

Ramona Gabor, imagini din vacanța de lux. Destinația in care se relaxeaza vedeta: „Paradisul” / FOTO

19:40, 28.01.2024 - Pentru cele mai multe vedete, luna ianuarie este dedicata vacanțelor și așa s-a intamplat și in cazul Ramonei Gabor. Sora Monicai Gabor a plecat intr-o destinație extrem de cunoscuta, in special in randul celor care adora caldura.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au plecat fara copii in o vacanța. „Sunt deja maricei și ințeleg”

14:05, 27.01.2024 - Valentina Pelinel și-a aniversat soțul, pe Cristi Borcea, in Maldive. Cei doi au plecat singuri, și s-au relaxat departe de casa și copii. Vedeta a explicat cum au primit cei mici vestea ca nu vor merge și ei in vacanta.„In Maldive am fost doar noi doi, romantic. Am aniversat ziua lui Cristi și ne-am…


Ce parere ai despre aceasta stire?