Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Berecleanu, imagini din vacanţa cu familia: "Mă simt şi eu copil"

Publicat:

si-a petrecut vacanta de Paste în familie, însa nu a uitat de prietenii ei virtuali. de la ora 19:00 a marturisit ca vacantele petrecute în compania copiilor ei o fac sa se simta din nou copil.

le-a facut o surpriza prietenilor ei virtuali si a postat pe o retea de socializare mai multe imagini din vacanta petrecuta alaturi de cei doi copii ai sai. Vedeta le-a marturisit fanilor ei ca momentele petrecute în compania celor mici o fac sa se simta din nou copil.


Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dani Oțil și soția lui, imagini din vacanța de Paște. Cei doi au plecat in urma cu cateva zile in Marrakech / FOTO

13:15, 05.05.2024 - Dani Oțil și soția lui au plecat intr-o vacanța de lux in urma cu cateva zile. Cei doi și-au facut bagajele și au plecat in Marrakech, o destinație populara in randul celor care vor cateva zile de relaxare intr-un loc de poveste, la caldura.

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Delia Matache, in vacanța cu parinții! Unde i-a dus pe mama și tatal sau, de Paște. Imagini rare / FOTO

17:35, 03.05.2024 - Delia Matache a plecat intr-o vacanța de vis alaturi de parinții sai. Cantareața a decis sa-i duca pe cei care i-au dat viața intr-un loc ideal din Europa, chiar de Sarbatorile Pascale. Pe rețelele de socializare au fost postate cateva imagini cu privire la destinație, dar și activitațile pe care le…

Tragedie dupa tragedie inainte de Paște. Inca un copil din București a murit, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Fabian s-a stins din viața in spital: ”Toata durerea...” / FOTO

14:15, 03.05.2024 - Inca o tragedie a provocat o durere greu de imaginat in sufletul unei familii din București. Fabian s-a stins din viața la o varsta frageda, dupa o lunga lupta cu cancerul. Familia lui ete impietrita de durere, dupa un an intreg in care tot ce au sperat a fost sa se vindece de boala crunta. Veștile…

Obiceiul de la care Roxana Ciuhulescu nu se abate nici in vacanța. Vedeta a plecat in Egipt cu familia sa: ”Distracția continua”

21:05, 11.04.2024 - Roxana Ciuhulescu și familia ei au plecat intr-o vacanța de vis. Vedeta a ales o destinație superba, unde vremea este perfecta pentru a sta la plaja și a intra in apa marii. Totuși, de la un obicei nu s-a dezis și il practica constant. Iata despre ce este vorba!

Imagini cu casa pe care și-a cumparat-o Oana Radu, dupa ce a plecat din apartamentul in care locuia cu fostul soț: „Cea mai frumoasa”

11:35, 30.03.2024 - Oana Radu și-a cumparat o noua locuința dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Cei doi dețin impreuna un apartament pe care nu l-au imparțit inca, artista spune ca lasa totul pe mana justiției, caci și-a dat fostul soț in judecata. Dupa patru ani de relație, Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit,…

Apariție spectaculoasa la premiera fimului in care joaca Anamaria Prodan! Familia lui Ronald Gavril i-a fost alaturi vedetei! Imagini exclusive cu mama, sora și nepoții boxerului / VIDEO

11:25, 09.02.2024 - Anamaria Prodan a trait momente de vis la premiera filmului in care joaca. Vedeta a fost susținuta atat de Ronald Gavril, cat și de intreaga familie a lui. Mama, sora și nepoții boxerului au fost prezenți și au aplaudat-o pe Anamaria Prodan! Imagini exclusive cu intreaga familie a boxerului!


Ce parere ai despre aceasta stire?