Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan, adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan: „Dacă mama avea așa ceva, o lăsam eu singură?”

Publicat:

Dupa ce a fost internata, de urgența, la spital, au aparut tot felul de speculații. Acestea au rasarit, cu precadere, pe fondul antecedentelor artistei, care mai fusese in spital cu puțin timp inainte.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul despre starea de sanatate a lui Biden și Trump: cunoaștem doar ce, cum și cat vor ei sa divulge

04:05, 05.04.2024 - In 2008, cand senatorul John McCain era cea mai in varsta persoana care incerca sa obțina un prim mandat la Casa Alba, campania sa a incercat sa linișteasca publicul in legatura cu starea sa de sanatate. Aceasta i-a lasat pe reporteri sa examineze 1 173 de pagini de note scrise de mana, rezultate de…

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Xtra Night Show. Care este starea de sanatate a lui Nick Radoi. Milionarul a trecut prin parte de clipe de coșmar, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer: „Dumnezeu a fost cu mine” / VIDEO

22:10, 16.02.2024 - Nick Radoi a fost diagnosticat cu cancer! Milionarul a trecut prin parte de clipe de coșmar, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Iata care este starea actuala de sanatate a omului de afaceri, dar și cum a reușit sa treaca peste aceasta etapa grea din viața lui!

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!

Regina Camilla, detalii despre starea de sanatate a Regelui Charles – VIDEO

08:50, 09.02.2024 - Declarații intr-o nota optimista vin de la soția Regelui Charles, dupa ce monarhul britanic a inceput tratamentul pentru cancer, boala cu care s-a aflat, la inceputul acestei saptamani, ca a fost diagnosticat suveranul in varsta de 75 de ani. Queen Camilla’s arrival tonight and full remark regarding…


Ce parere ai despre aceasta stire?